Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Тотални фудбал кадета – 102 гола

Кадетска селекција Црвене звезде суверено корача ка освајању шампионске титуле са пет бодова више од првог пратиоца на табели, три кола пре краја сезоне, а о ефикасности и фудбалу какав играју наши бисери довољно говори податак о 102 постигнута гола.

Предводник екипе, али и читаве лиге када су у питању голови је Матеја Бубањ који је 32 пута погодио мрежу противника. Већ смо писали о томе да је талентовани нападач из Ниша тиме успео да надмаши учинак Луке Јовића, Дејана Јовељића и Марка Лазетића, када је реч о броју голова у кадетској селекцији Црвене звезде. Осим Бубња, двоцифрени по броју постигнутих голова су и Стефан Миладиновић и Јован Мијатовић који су 12 пута били стрелци, али и Матеја Радоњић са голом мање. Такође, Алексеј Вукичевић иако игра на позицији штопера је чак девет пута успевао да нађе пут до мреже ривала, а толико погодака уписао је и Јован Шљивић.

Голгетерски допринос невероватном учинку који су остварили наши кадети пружили су још и Андреј Шкобаљ (пролећни део сезоне проводи у кадетима Графичара) и Лазар Ђурић са четири гоола, Вељко Вукојевић са три, Вељко Димитријевић и Алекса Цветковић са два, као и Лука Стојсављевић и Лука Николић са једним поготком. Чекају се првенци Недељковића, Каришика, Ђокића, Петровића…

И прошле сезоне су наши кадети постигли више од 100 голова, укупно 118, али после 38 одиграних утакмица. Ипак, није ово први пут да наши кадети постижу троцифрен број голова, јер су то учинили у сезони 2016/17 и 2017/18, када су постигли 113, односно 106 голова, али су само у овој потоњој сезони успели да освоје титулу.

Сада су пред нашим бисерима још три утакмице – Младост, Графичар и Напредак, када ће надамо се и званично потврдити да су најбоља екипа у држави у кадетском узрасту, а уједно ће имати прилику и да додатно поправе голгетерски салдо.

The post Тотални фудбал кадета – 102 гола appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment