Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

“Црвено-бела крв” 24. пут, прикупљено 509 јединица крви

Данас је у Медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржан други дан 24. акције „Црвено-бела крв“, а звездаши су и овог пута показали хуманост на делу и прикупили укупно 509 јединица крви у свим градовима за два дана.

Навијачи Црвене звезде су у великом броју посетили Маракану у претходна два дана, а 288 заљубљеника у црвено-беле боје је донирало крв. Осим Медија центра стадиона „Рајко Митић“, крв је данас могла да се донира у још два града. Навијачи Црвене звезде су се одазвали акцији и у Требињу као и у Добоју од 8 до 13 часова. Тако је настављена успешна традиција помагања, а као награду за хумани гест звездаши су добијали ваучере које ће имати прилику да на благајнама нашег стадиона замене за карте за предстојећи меч који ће црвено-бели момци одиграти на стадиону „Рајко Митић“ у суботу од 17 часова против екипе Радничког из Ниша.

Црвено-беле присталице и овај пут су се представиле у најбољем светлу показавши да нису подршка само са трибина, већ и у важнијим, животним биткама. Наши навијачи већ годинама показују да имају велико, хумано срце и верујемо да ће тако бити и у будућности!

Овом приликом Фудбалски клуб Црвена звезда захваљује се свима који су се одазвали позиву и учествовали у 24. акцији „Црвено-бела крв“.

The post “Црвено-бела крв” 24. пут, прикупљено 509 јединица крви appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment