Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда пред паузу дочекује Игокеу (субота, 13)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након победе у Чачку последњи меч у регуларном делу сезоне регионалне лиге играју у суботу од 13 часова против екипе Игокее.

Црвено-бели након изузетно напорног календара и бројних тешких утакмица желе победом да се опросте од регионалног дела лиге, али уједно и публике у хали Александар Николић, пред скоро једномесечну паузу која следи пред плеј оф.

Ривал је екипа Игокее која је једна од врло ретких које су славиле против нашег тима ове сезоне:

Последња утакмица у регуларном делу пред дужу паузу је против екипе Игокее која нас је победила ове сезоне и потврдила свој квалитет новим пласманом у плеј оф. Меч нема такмичарски значај, али идемо на победу – кратко је у најави овог меча изјавио тренер црвено-белих Дејан Радоњић.

Огњен Кузмић: – Урадили смо добар посао пласманом на првом место на табели пред доигравање посебно знајући колико је било тешко са много утакмица али и проблемима које смо имали. Ипак, иако овај меч не значи у такмичарском смислу ни Игокеи ни нама, желимо да одиграмо добру утакмицу пред нешто дужу паузу против тима који нас је победио ове сезоне, који игра добро и наставља сезону у доигравању – рекао је Кузмић.

Клуб подсећа да је улазак на трибине у суботу слободан, а утакмици ће присуствовати и наше кошаркашице које су у четвртак стигле до 33. титуле првака државе!

Дођите, уживајте у доброј кошарци и поздравите наше кошаркашице и кошаркаше.

Црвена звезда мтс – Игокеа субота 13 часова (улаз на трибине хале је слободан).

The post Црвена звезда пред паузу дочекује Игокеу (субота, 13) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment