Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети рутински до три бода

Кадети Црвене звезде су на теренима иза југа Маракане савладали екипу Телеоптика резултатом 3:0, у оквиру 21. кола државног првенства. Изабраници Слађана Николића су од старта диктирали темпо и контролисали дешавања на терену, а резултат је могао бити и убедљивији. Црвено-бели су стигли до предности већ у осмом минуту након добре реакције Лазара Ђурића. Предност је у 57. минуту повисио Стефан Миладиновић, а коначних 3:0 поставио је Матеја Бубањ шест минута пре краја утакмице.

Црвена звезда – Телеоптик 3:0 (1:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Милан Стефановић.

Стрелци: Л. Ђурић у 8, С. Миладиновић у 57. и Бубањ у 84. минуту.

Жути картони: Ђокић, Ђурић, Ј. Миладиновић (Црвена звезда), Симовић, Пуретић (Телеоптик).

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Вукичевић, Ђокић, Стојсављевић, Л. Ђурић (од 87. Каришик), Радоњић (од 82. Цветковић), Шљивић (од 87. Петровић), Миладиновић (од 82. Вукојевић), Мијатовић, Бубањ (од 87. Димитријевић).

Телеоптик: Божић, Стојановић, Пријовић, Симовић, Милинковић, Павловић, Савић (од 17. Ђорђевић), Пуретић (од 57. Прокић), Лаушевић (од 72. Арсић), Петровић (од 60. Бебек), Кекић (од 60. Шекуларац).

Изабраници Слађана Николића су од старта кренули да нападају и притискају противничку дефанзивну линију, настојећи да у раном делу меча стигну до предности. Управо то се и десило у осмом минуту након корнера. Шљивиц је стао крај корнер заставице и добро центрирао у срце казненог простора, где се најбоље снашао капитен наше кадетске селекције Лазар Ђурић, који је побегао свом чувару и главом послао лопту у мрежу.

Наши бисери су наставили да нападају и након ране предности, па је тако у 23. минуту виђено ново узбуђење. Стефан Миладиновић је добро пробио по десном боку, ушао у шеснаестерац и послао оштру лопту на прву стативу где је био Бубањ, међутим, чувар мреже гостију је добро реаговао.

Могао је и Бубањ пред крај првог полувремена да се упише у стрелце. Након доброг напада по левом боку и комбинације са Мијатовићем, Стојсављевић је упутио квалитетан центаршут на прву стативу, где је највиши у скоку био управо Бубањ, и главом добро шутирао, али је лопта завршила близу леве стативе.

И други део игре почео је у истом ритму, па је тако већ у 49. минуту могло да дође новог поготка. Радоњић је добио лопту на двадесетак метара, изборио позицију и „пуцао“ са ивице казненог простора, али је лопта завршила поред леве стативе. Четири минута касније могао је и Шљивић да се упише у листу стрелаца. Недељковић је добро прошао по десној страни и центрирао на петерац, где је највиша у скоку била Звездина „осмица“ , али је главом шутирао преко гола.

У 57. минуту виђено је велико узбуђење пред голом гостију. Шљивић је добро пробио по левом боку, након комбинације са Мијатовићем, и послао оштру лопту на петерац, где се нашао Стефан Миладиновић, којем није било тешко да спроведе лопту у мрежу поред немоћног голмана гостију. У наставку се играло на обе стране, а нова прилика виђена је у 83. минуту. Лазар Ђурић је послао добру лопту у простор за Стојсављевића, који је покушао да лобује голмана, али је био за мало непрецизан, те је лопта завршила поред десне стативе.

Само минут касније, ново узбуђење. Брзоноги Вукојевић је протутњао по десној страни, ушао у казнени простор и послао оштар пас на петерац, а на лопту је натрчао Матеја Бубањ и из ударцем из прве забио у први угао за великих 3:0. Два минута пре краја сусрета, могли су гости да смање резултат, али се истакао Миладиновић, и фантастичном реакцијом одбранио једанаестерац и спречио промену резултата. Могао је и Вукојевић да се упише у стрелце у надокнади, али није најбоље реаговао, па је меч завршен резултатом 3:0.

The post Кадети рутински до три бода appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment