Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Бабић спасао Алмерију

После репрезентативне паузе фудбалери су се вратили обавезама у клубовима и такмичењу у националним првенствима, а већина играча Црвене звезде који се налази на позајмицама је наступило протеклог викенда.

Срђан Бабић је одиграо феноменалну партију за Алмерију на гостовању Хуески, иако је његов тим имао последњих 25 минута играча мање. У надокнади времена је клуб нашег штопера играо са два играча мање, а сигурном партијом у одбрани Бабић и његова екипа успели су да избегну пораз.

Талентовани кенијски фудбалер Ричард Одада, који се кали у Горњем Милановцу, овог викенда је одиграо целу утакмицу у веома битној победи Металца. Домаћи тим је победио Спартак резултатом 2:0 и овим тријумфом повећао шансе за опстанак у елитном такмичењу.

Ибрахим Мустафа је провео 82 минута на терену у дуелу Новог Пазара против Напретка. Утакмица је завршена минималном победом домаћег тима, а противник са друге стране терена Ибрахиму је био Никола Васиљевић, голман који се такође налази на позајмици. Чувар мреже Напретка је одиграо свих 90 минуту на веома високом нивоу, али је грешка штопера код дуге лопте коју је упутио играч Новог Пазара коштала нашег голмана да остане несавладан до краја меча.

Никола Глишић је у заосталом 24. колу Прве лиге Србије одиграо свих 90 минута за свој тим. На истом мечу Владимир Лучић ушао је у 57. минуту. Александар Лукић није уписао минуте на утакмици у којој играчи ИМТ-а нису успели да избегну пораз на тешком гостовању у Лозници.

Срђан Спиридоновић није ушао у игру на гостовању Атромитоса Астерасу. Ова утакмица одиграна је без погодака.

На утакмици Златибор – Бачка, која је завршена резултатом 0:0, Звездини позајмљени играчи Алекса Стојковић и Лука Марковић нису забележили наступ.

БИЛАНС:

Срђан Бабић – 90 минута у ремију са Хуеском (1:1)

Ричард Одада – 90 минута у победи против Спартака (2:0)

Ибрахим Мустафа – 82 минута у победи над Напретком (1:0)

Никола Васиљевић – 90 минута у поразу од Новог Пазара (0:1)

Никола Глишић – 90 минута у поразу од Лознице (2:1)

Владимир Лучић – од 57. минута у поразу од Лознице (2:1)

The post Звездаши на каљењу – Бабић спасао Алмерију appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment