Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Кадети протутњали кроз Ниш

Кадетска селекција Црвене звезде убедљиво је савладала екипу Радничког у Нишу са 7:0, у оквиру 20. кола државног првенства. Изабраници Слађана Николића су одиграли одличну утакмицу, а питање победника било је решено већ у првом полувремену. Најрасположенији у редовима црвено-белих били су Матеја Бубањ и Матеја Радоњић који су постигли по два гола, а пратили су их Стефан Миладиновић, Лазар Ђурић и Вељко Вукојевић који су се по једном уписали у листу стрелаца.

Раднички Ниш – Црвена звезда 0:7 (0:5)

Стадион: „ФК Цар Константин“, Ниш.

Судија: Стефан Ђокић.

Стрелци: Бубањ у 3. и 17, С. Миладиновић у 10, Радоњић у 19. и 26, Ђурић у 71. и Вукојевић у 80. минуту.

Раднички: Зарић, Стојковић, Благојевић, Лазовић, Ристић (од 31. Пантић (од 78. Јовановић)), Милетић, Митровић (од 59. Милијић), Станковић (од 56. Тасић), К. Милосављевић, Ђукановић (од 82. Стојановић), Д. Милосављевић.

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић, Ђокић, Вукичевић (од 59. Каришик), Стојсављевић, Ђурић, Радоњић (од 59. Цветковић), Мијатовић (од 59. Димитријевић), С. Миладиновић, Шљивић (од 59. Петровић), Бубањ (од 59. Вукојевић).

Изабраници Слађана Николића силовито су ушли у утакмицу и већ у трећем минуту стигли до предности. Штопер домаћих се није најбоље снашао, а ситуацију је искористио Бубањ, који је одузео лопту и погодио за рано вођство нашег тима. Одлична игра наших бисера се наставила, па је већ у 10. минуту на семафору стајало 0:2. Шљивић је послао изванредан пас до Стефана Миладиновића, којем није било тешко да затресе мрежу.

Прилике су наставиле да се нижу једна за другом, па је тако у 17. минуту виђено ново узбуђење. Вукичевић је послао сјајну дугу лопту преко одбране, а до ње је стигао Бубањ, који је лако савладао голмана домаћих за свој други гол на мечу. Два минута касније, црвено-бели су стигли до новог поготка. Бубањ се овог пута нашао у улози асистента, и након протрчавања по левом боку проиграо је Радоњића који је затресао мрежу.

Исти играч уписао се у стрелце и у 26. минуту, када је на ивици казненог простора изборио позицију, наместио се и фантастично погодио, за убедљивих 5:0, а са тим резултатом завршен је први део игре.

У другом полувремену су наши бисери имали потпуну контролу над дешавањима на травнатој подлози, а ново узбуђење виђено је у 71. минуту. Сјајно су после корнера комбиновали Петровић и Недељковић, који је добро центрирао на другу стативу где се нашао Ђурић, који је угурао лопту у мрежу.

Нови гол виђен је десет минута пре краја, а у центру пажње били су резервисти Димитријевић и Вукојевић. Пробио је по десном боку Димитријевић и упутио оштар центаршут у казнени простор, где се нашао управо Вукојевић, који је затресао мрежу и поставио коначан резултат.

The post Кадети протутњали кроз Ниш appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment