Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеРукомет

Црвена звезда – Београд 32:29 (20:14)

Рукометашице Црвене звезде надиграле су Београд у 19.колу АРКУС лиге за жене и оствариле су други узастопни тријумф, први на свом паркету – 32:29 (20:14).

Било је потребно време, а затим је екипа Весне Бојковић након Врбаса савладала и Београд и више није на зачељу табеле.

До средине првог полувреме смо гледали резултатску клацкалицу, игру гол за гол, а затим је наш тим успео да са две серије преузме контролу над утакмицом. Кристина Цвијановић је са четири гола у том периоду дала велики допринос, а са два гола капитена Јелене Кострешевић Звезда је повела 15:9. У самом финишу новом серијом црвено-беле креирају 20:12, да би у последњем минуту Валентина Божиновић и Дора Дробњаковић смањиле на 20:14 пред полувреме.

Велики пад у игри Звезде је уследио у наставку. Београд је у првих пет минута преполовио минус, а затим серијом од четири везана гола дошао и до изједначења у 46.минуту – 24:24. Нова резултатска клацкалица је потрајала до 55.минута када је Исидора Богуновић потврдила одличну форму и са четири узастопна гола повела наш тим до друге победе у низу, 32:29.

Исидора Богуновић је проглашена и за играчицу сусрета, а уз Андреу Бонер је постигла 9 голова и била најефикаснија у редовима Црвене звезде и на мечу. Четири пута су погађале Јелена Кострешевић и Кристина Цвијановић.

У наредном колу Звезда путује у Ниш на дуел са Наисом.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БЕОГРАД 32:29 (20:14)
Београд, хала: УСЦ „Вождовац“. Гледалаца: 150. Судије: Бојан Даути и Урош Минић (Београд). Искључења: Црвена звезда 6, Београд 4 минута. Седмерци: Црвена звезда 4(3), Београд 2(2).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Нинковић, Петковић, Момчиловић, Бонер 9, Ђурковић, Ђорђевић 1, И.Крћа, Јелић, Цвијановић 4, А.Крћа, Видић 1, Богуновић 9(3), Зечевић 2, Кострешевић 4, Андрић 2. Тренер: Весна Бојковић

БЕОГРАД: Ж.Мирковић, Миливојевић, Дробњаковић 1, Нађ 2, Пап 5, Белић 6, Д.Митровић 1, Лазаревић 8, Божиновић 3, Сабо, Новаков, А.Митровић, Јанковић 3, Алексић, Прем, Тановић. Тренер: Ђурица Нађ

The post Црвена звезда – Београд 32:29 (20:14) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment