Moja Crvena Zvezda
КошаркаРегионална лига

Лешић: „Напредовали смо, можемо још боље“

Сава Лешић
Сава Лешић
Сава Лешић

Још једну квалитетну партију пружио је кошаркаш Црвене звезде Сава Лешић у петак против Загреба. Лешић је био најбољи у нашим редовима, уписао је 15 поена и ухватио 8 лопти, од којих чак пет под кошем ривала.

„Мислим да сам на некој утакмици имао и већи индекс, али ово ми је била најдража и најбоља партија ове сезоне. Осећао сам се одлично на паркету и приказао игру која мене карактерише“, рекао је Лешић за „Журнал“ и изразио задовољство због доласка чак 6000 навијача на меч протв Загреба.

Потајно сам се надао да ће тако бити. На Купу Кораћа у Нишу смо приказали добре партије, мало смо подбацили у финалу, али људи су видели да смо се борили и дошли су да нас подрже. Очигледно је да Звезда цвета, навијачи виде колико смо напредовали, као и да можемо још боље.“

Прошло је годину дана од како је Сава дрес Партизана заменио Звездиним, клуба за који је више пута истакао да је навијач од како зна за себе.

Мало људи је на мој потез гледало као на добру одлуку. Ситуација је била веома лоша, како из резултатског тако и финансијског угла. Али, дошао сам из љубави и нисам погрешио. Никада се нисам покајао, па чак и када је Пионир био празан, а критике севале на све стране. Имао сам веру и убеђење да мора нешто добро да се деси. Знао сам да такав гигант једноставно не може да нестане са кошаркашке мапе, иако је тако изгледало. Сада смо на сјајном путу, клуб је стабилан ту је и Светислав Пешић. Само тако да наставимо“, закључује наш крилни центар.

Повезане вести

1 comment

CZovac феб 27, 2012 at 00:38

Ljubav prema klubu medju profesionalcima je retkost!
Malo je tih koji ce godine provesti u jednom klubu, jos manje ako je taj klub u krizi kao sto je nas! Naravno da ne recunamo igrace koji igrackim kvalitetima ne mogu da nadju bolji klub!
Da je bilo vise takvih koji znaju sta znaci LJUBAV PREMA ZVEZDI, mozda ona ne bi bila bez trofeja godinama, u dugovima do guse i tako dalje!

Reply

Leave a Comment