Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Омладинци силовити и против сениора

Омладинци Црвене звезде настављају да ређају победе на припремама у Охриду, а овог пута савладан је сениорски тим Караормана резултатом 7:0. Голгетерску серију са два поготка наставио је Данило Теодоровић, Марко Стојановић је приредио најлепши потез на мечу, Урош Бранковић је себи на најбољи могући начин честитао рођендан, а симултано су се уписивали још Павле Огњеновић у свом стилу, Алекса Илић у маниру нападача и Александар Кахвић који је показао да је повреда прошлост.

Караорман – Црвена звезда 0:7 (0:2)

Стадион: „ФК Караорман“, Струга, Македонија.

Стрелци: Теодоровић у 22. и 51, Стојановић у 24, Бранковић у 47, Огњеновић у 81, Илић у 87. и Кахвић у 90. минуту.

Караорман: Волдрин, Симјаноски, Јусуфи, Глигороски, Речкоски, Џаџоноски, Келемоски, Петрушевски, К. Далчески, И. К. Далчески, Димов.

Играли су још: Тикоски, Волчески, Грданоски, Будиноски, Китрозоски, Џекчим, Д. Далчески, Мареши.

Црвена звезда: С. Маринковић, Мимовић, Ђермановић, Бјелановић, Марић, Видојевић, Стојановић, Бранковић, Пиргић, Бојовић, Теодоровић.

Играли су још: Б. Маринковић, Голдин, Илић, Милосавић, Огњеновић, Николашевић, Кахвић.

Већ у другом минуту се Теодоровић нашао у изгледној прилици, када се после паса Пиргића појавио испред Волдрина који је у стилу рукометног голмана одбранио. Узвратили су и гости три минута касније када је Димов шутирао из волеја, а Маринковић парадом зауставио ударац.

Затресла се пречка у 20. минуту када је капитен екипе Ђермановић гађао главом после корнера, међутим на голове се није много чекало. Блицкриг ученика Милана Стегњајића, када је прво у 22. минуту Теодоровић после асистенције Бранковића успео да надмудри Волдрина и из ситуације „један на један“ изашао као победник. Два минута касније и најлепши детаљ меча – Марко Стојановић у свом стилу. Прихватио је лопту на 25 метара од гола, приметио је да је чувар мреже излетео и мајсторски га лобовао.

Није имао среће Теодоровић у 35. минуту када је и он желео да лобује Волдрина, што му је и пошло за ногом, али је статива спречила нападача из Бањалуке да поново погоди.

Припремио је Бранковић самом себи рођендански поклон када је у 47. минуту сусрета, нанизао неколико фудбалера домаћих и рутински погодио гол. Да су силовито у наставак игре ушли наши бисери, показало се и у ситуацији из 51. минута када је Мимовић у свом стилу протутњао по десном боку и центрирао право на Теодоровића којем су такве ситуације посластица.

Покушао је Огњеновић да изненади ривала у 63. минуту када је гађао маказицама, али поред гола, а могао је и Теодоровић да упише хет-трик, међутим био је Тикоски на висини задатка. Погодио је и Павле Огњеновић у 81. минуту када му је Голдин центрирао, а он погодио први угао. У стрелце се уписао и Алекса Илић када је у 87. минуту показао да се добро сналази и пред противничким голом, а коначан резултат поставио је Александар Кахвић у последњим тренуцима меча који је показао да је повреда дефинитивно прошлост.

The post Омладинци силовити и против сениора appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment