Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Станковић: Свесно смо ризиковали пресингом

Фудбалери Црвене звезде су поражени од украјинског Шахтјора резултатом 2:3 у оквиру трећег пријатељског меча на припремама у Анталији, а утиске након још једне провере изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић.

Веома захтевна утакмица у сваком смислу те речи, како тактички, тако и физички. Знали смо шта можемо да очекујемо од екипе Де Зербија који је један од револуционара и који има свој стил игре. Нисмо хтели да будемо у подређеној улози и да се ништа не питамо. Знали смо када смо изашли високо који су то ризици, јер су они озбиљно брза и технички добра екипа. Момци нису добро ушли у утакмицу, па смо примили два брза гола, али су све то грешке које се могу исправити. Након тога је реакција момака била феноменална. Вратили смо се у утакмицу и наставили са високим пресингом, иако смо имали неколико лопти преко одбране. Ипак, задовољан сам свим што сам видео. Противник је био озбиљна екипа, и мислим да су се момци добро показали. Изгубили смо, али смо имали прилике. Права утакмица, из које ћемо сигурно изаћи јачи – почео је стратег црвено-белих.

Дотакао се Мистер и младих фудбалера, који су се још једном добро показали, и наговестили да је пред њима светла фудбалска будућност.

Поново шанса за младе играче, иако је ово и за њих била доста захтевна утакмица. Два дана смо радили на тактици и задовољан сам како су се показали. Жао ми је због промашеног пенала. Требао је Милијаш да уђе да шутира. Шалу на страну, задовољан сам са оним што сам видео – закључио је Станковић.

The post Станковић: Свесно смо ризиковали пресингом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јан 31, 2022 at 20:39

TI SI MISTER PROLUPAO KAO KARTER..PA OVI IGRALI SA 10% SNAGE I PONIZAVALI NAS..

Reply

Leave a Comment