Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Шеснаести тренинг у Анталији | Последњи тренинг пред меч са Марибором

Фудбалери Црвене звезде наставили су са напорним тренинзима у Турској, а вечерашњи тренинг био је и последњи пред припремну утакмицу са Марибором. С обзиром на то, на поподневном тренингу главни акценат био је на тактичком сегменту игре.

Поподневни тренинг је очекивано био посвећен припреми за сутрашњу утакмицу, у којој ће фудбалери Црвене звезде играти против екипе Марибора од 15 сати. Изашли су данас у поподневним часовима Звездини фудбалери на терен спортског центра „Калиста“, а тренинг су отпочели загревањем, овог пута лаганим истрчавањем и новом игрицом где смо се још једном уверили да је тимски дух главни адут наше екипе. Наши играчи су били подељени у две групе и имали су задатак да у кругу држећи се за руке пренесу лопту до циља, тако што она неће пасти на земљу. Ова игрица изазвала је много смеха, али су вежбу успешно одрадили

Након тога преселили су се на терен. Овог пута подељени су у три групе и играли „шеву“, како би се додатно припремили за наставак рада. Следећи део тренинга био је обележен припремом тактике за сутрашњу утакмицу. Црвено-бели момци су се распоредили по читавом терену, а тренер Дејан Станковић је са много жара објашњавао својим играчима шта очекује од њих на сутрашњем мечу против Марибора. Сам крај тренинга означио је рад на прекидима. Знамо колико су они битно оружје у игри екипе Дејана Станковића, те су тако наставили да их увежбавају наши момци.

The post Шеснаести тренинг у Анталији | Последњи тренинг пред меч са Марибором appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment