Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Панков: Приметан је физички напредак

Фудбалери Црвене звезде се вредно припремају у Анталији за пролећни део сезоне, а Радован Панков искусни штопер црвено-белих, изнео је утиске о досадашњем делу рада, који је као што је и и сам истакао био изузетно значајан за црвено-беле.

Први и најнапорнији део припрема је за нас играче завршен, сада нас очекују утакмице и, оно што нас још више радује, ближи се и повратак кући. Битно је да смо први део припрема одрадили онако како су Мистер и његов стручни штаб планирали и захтевали од нас. Оно што је изузетно важно, за сада нема већих повреда, иако напорно радимо. Одиграли смо и једну припремну утакмицу између себе, што је била одлична провера, пошто смо се поделили у две равноправне екипе – почео је Панков.

Херој из Копенхагена осврнуо се на претходни припремни период и напоменуо да наш тим сада још боље тренира.

-Приметан је физички напредак и да се тренутно боље тренира и ради у односу на период од пре шест месеци. Све је течније и брже, и на тренингу и на последњој утакмици. После дупле круне смо се помало уљуљкали, али нас је бодовни заостатак тргнуо и освестио.

Двадесетшестогодишњи фудбалер говорио је и о циљевима за наставак сезоне и нагласио да је примарни задатак освајање титуле државног шампионата.

-Приоритет је наравно титула, међутим даћемо све од себе да освојимо куп и прођемо што даље у Европи. Ова екипа је показала да може да игра са било ким, поготово на Маракани. Не постоји могући противник у осмини финала Лиге Европе против кога Звезда нема реалне шансе да победи. Фокус је такође на дербију, да победимо и смањимо заостатак за вечитим ривалом.

Панков је говорио и о талентованом играчу Црвене звезде Андреју Ђурићу, али се осврнуо и и на то како проводи време између тренинга.

Андреј има одличну радну етику, често пита за савете. Драговић и Ераковић му такође помажу. Свиђа ми се његов стил игре, агресиван је и брз, такође је добар у скоку. Имамо довољно времена за одмор, свако проводи паузу на свој начин, пронађем времена и да прочитам књигу и наравно да се чујем са породицом – закључио је Панков.

The post Панков: Приметан је физички напредак appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment