Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стартовали млађи кадети и пионири Звезде

Омладинска школа Црвене звезде ради пуном паром, што потврђује и то да су селекције млађих кадета, али и пионира црвено-белих стартовали припреме за пролећни део сезоне. Они су на теренима иза јужне трибине стадиона „Рајко Митић“ одрадили први тренинг у 2022. години и тако започели припреме за изазове који следе у другом делу сезоне.

Селекција млађих кадета Црвене звезде, под командом шефа струке Уроша Урошевића, започела је на теренима иза југа Маракане припреме за наставак сезоне. Урошевићу се на прозивци на располагање ставило 14 фудбалера, а то су: Стефан Максимовић, Вук Драшкић, Урош Илић, Вељко Милосављевић, Виктор Стојановић, Андреј Младеновић, Огњен Мишић, Огњен Милошевић, Давид Дрео, Данило Булатовић, Матеја Остојић, Вук Рогановић, Илија Јакшић и Андрија Максимовић. На списку се нису нашли Андреј Петровић, Михајло Катанић, Душан Жагар и Далибор Лазић, који су прекомандовани у екипу Звездиних кадета, те ће тамо покушати да се изборе за место.

И пионири Црвене звезде почели су да брусе форму за други део сезоне. Бисери које са клупе предводи Милорад Вилотић, одрадили су први тренинг у 2022. години, а искусни стратег могао је да рачуна на 21 играча, а то су: Филип Достанић, Павле Бекоња, Адем Авдић, Страхиња Бобовац, Ђорђе Цветковић, Игор Бубања, Огњен Вулићевић, Ђорђе Вранић, Петар Манојловић, Марко Миљковић, Младен Грујић, Константин Пантић, Алекса Василић, Урош Ђорђевић, Петар Поповић, Василије Костов, Страхиња Стојковић, Лука Обрадовић, Андреј Марић, Даворин Тошић и Леон Ивановић. У односу на први део сезоне, у редовима црвено-белих нашла су се два нова имена – Андреј Марић и Павле Бекоња, који су прекомандовани из селекције пионира Графичара.

Обе екипе ће се у Београду припремати до 22. фебруара, када је заказан полазак на припреме, које ће се одржати на Охриду, у Македонији. Тамо ће боравити до 1. марта, а након тога, на теренима Омладинске школе, завршиће припреме пред почетак другог дела сезоне.

The post Стартовали млађи кадети и пионири Звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment