Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дванаести тренинг у Анталији | Тренинг меч међу собом

Фудбалери Црвене звезде су одрадили нешто другачији тренинг у односу на оно што је виђено до сада, па су подељени у две екипе одиграли контролну утакмицу у Анталији, како би што спремнији дочекали све изазове који их очекују на пролеће.

Подељени на плаве и црвене, састали су се првотимци Црвене звезде одигравши два пута по 30 минута и показали да су се ужелели фудбала, као и да им је лопта и даље најбољи пријатељ. Плаву екипу предводи Небојша Милошевић, а црвену дуо који су чинили Ненад Сакић и Ненад Милијаш, док је све надгледао шеф стручног штаба Дејан Станковић.

Прво је плаве у предност довео талентовани Петар Станић који је у 20. минуту на центаршут Фалка сјајно главом погодио мрежу и још једном потврдио да је пред њим блистава каријера. Ипак, узвратили су црвени, јер је са беле тачке у 29. минуту погодио новајлија Охи, а пенал је извојевао млади Станковић. Ређале су се шансе на обе стране, али су на високом задатку били и наши дефанзивци, па је Дејан Станковић могао да буде веома задовољан оним што је видео на тренинг мечу у Анталији. Много дуела, борбе, жара и жеље, па чак и кад је у питању пријатељска утакмица, свакако представља добру увертиру за све изазове који очекују фудбалере нашег тима.

И када је деловало да ће се меч завршити резултатом 1:1, ствари је у своје руке преузео Радован Панков који је прво освојио лопту на средини, а потом и фантастично проиграо Александра Катаија, а он голом донео победу плавом тиму. Постојала је недоумица да ли је Катаи био у офсајду, међутим провером на камерама Звезда ТВ-а је установљено да није било недозвољено позиције.

Наравно, све је прошло у духу фер-плеја, а пулене Дејана Станковића сутра очекује први слободан дан, још од окупљања екипе у Београду, после чега ће фудбалери Црвене звезде наставити предано да раде на припремама у Анталији.

The post Дванаести тренинг у Анталији | Тренинг меч међу собом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment