Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ераковић: Учим Ђурића да иде мојим путем

Првотимци Црвене звезде бораве у Анталији, где се пуном паром припремају за пролећни део сезоне. Међу њима се нашао и млади дефанзивац Страхиња Ераковић, који је својим блиставим партијама како у домаћем првенству, тако и у Европи постао једна од стандардних карика у тиму Дејана Станковића. Популарни Чупа је истакао да је сваки тренинг пођеднако важан, али и нагласио да се труди да што више помаже млађим саиграчима.

Доста су битне све вежбе које радимо. Првих недељу дана радимо на кондицији, како би се физички спремили што боље. После тога ће доћи и оно мало лепше – рад са лоптом, иако смо и до сада покривали то колико је било могуће. Наравно, ту је и свакодневни рад на тактици. Постављамо шаблоне које имамо, и уклапамо како би то требало да изгледа на терену – почео је талентовани дефанзивац.

Дотакао се Ераковић и младог саиграча Андреја Ђурића, штопера рођеног 2003. године, који се по први пут нашао на припремама са првим тимом црвено-белих.

– Сигрно да могу да му помогнем. Трудим се да му дајем корисне савете како би му ове прве припреме протекле што боље. Шта год му затреба ту сам за њега, и подржаваћу га у свему, као и све млађе саиграче наравно.

Истакао је млади дефанзивац да се труди да време за одмор искористи што је боље могуће.

Немамо превише времена за одмор, па се трудим да га проведем што боље. У слободно време волим да лежим и гледам серије, а након тога спавам. Одмор је доста битна ставка на припремама, како би на наредним тренинзима били што више концентрисани и фокусирани на оно што стручни штаб тражи од нас – закључио је Ераковић.

The post Ераковић: Учим Ђурића да иде мојим путем appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment