Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Једанаести тренинг у Анталији | Рад до границе издржљивости

Фудбалери Црвене звезде су данас у 11 часова, по локалном времену, изашли на терен спортског центра “Калиста” у Анталији. Црвено-бели су одрадили изузетно физички напоран тренинг како би се што боље припремили за наредне изазове на три фронта.

За разлику од јучерашњег облачног дана, дочекао је наше фудбалере сунцем окупан терен. Међутим, јак ветар је наставио да дува као што је то било током претходног, али ни то није спречило изабранике Дејана Станковића да одраде тренинг на најбољи могући начин. Тренинг је трајао временски краће него што смо до сада навикли, али је са друге стране био изузетно физички напоран, с обзиром да ће наши играчи радити на терену само у преподневним часовима.

Као што је то пракса рад је почео загревањем које је предводио Федерико Панонћини на посебном делу терена. Терен је био испуњен спортским реквизитима, а циклично су се смењивали играчи на свим станицама где су подизали радну температуру. Потом су фудбалери поставили гол на средину терена и одиграли интересантну партију са посебним захтевима. Прво су наши играчи имали захтев да постигну погодак руком, па потом главом и на крају ногом.

Уследио је најзахтевнији део тренинга, у четири серије су црвено-бели радили вежбе снаге са разним справама. На том сегменту рада користили су наши играчи тегове, струњаче, фитнес лопте, еластичне траке и остале реквизите. Након четири серије упутили су се првотимци Црвене звезде према свлачионици. Све је то помно пратио шеф стручног штаба Дејан Станковић који је имао велике похвале за напоран рад наших играча.

The post Једанаести тренинг у Анталији | Рад до границе издржљивости appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment