Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радуловић: Једва чекам утакмице

Фудбалери Црвене звезде се припремају за пролећни део полусезоне у Анталији, а млади крилни нападач Андрија Радуловић, који је био један од најзапаженијих фудбалера у дресу нашег развојног тима Графичара током јесењег дела првенства, изнео је утиске током досадашњег дела припрема.

Стигли смо у Турску 13. јануара и успешно смо до сада одрадили пет тренинга. Одмах је почело да се ради веома напорно, имали смо озбиљна трчања. Спремамо се за наставак сезоне, јер знамо да ће бити јако тешко. Трчање нас изузетно исцрпљује, па се трудимо да користимо максимално одмор – рекао је Радуловић.

Упркос томе што је један од најмлађих на припремама, Радуловић је неко ко има искуство играња за Црвену звезду.

-Помажем саиграчима из Омладинске школе, јер знам како је било мени када сам дошао у први тим. Трудим се да сам што више уз њих, да им помажем, дајем савете када то могу и олакшам им што је више могуће. Адаптирао сам се одавно, већ сам трећи пут на припремама са првотимцима. Задовољан сам како све протиче, а једва чекам утакмице како бих показао шта знам.

Говорио је фудбалер рођен у Котору и како проводи слободно време између напорних тренинга.

Слободно време проводимо тако што се окупимо у соби и играмо игрице на плејстејшену, а углавном ја побеђујем – закључио је уз осмех Радуловић.

The post Радуловић: Једва чекам утакмице appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment