Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Окулаџа: „Звезда гази све редом“

Евролигин квалификациони турнир за јуниоре у Београду окупио је велики број НБА скаута и ловаца на таленте из целе Европе. То и не чуди с обзиром да су се у главни град Србије сјатили неки од најталентованијих клинаца из целе Европе.

Један од оних који са великом пажњом прати дешавања у дворанама на Чкаричкој падини је и Адемола Окулаџа, некадашњи дугогодишњи немачки репрезентативац и првотимац бројних шпанских (Барселона, Ђирона, Уникаха, Памеса, Аликанте) и немачких (Алба, Келн, Бамберг) клубова.

На питање како коментарише београдски квалификациони турнир под окриљем Евролиге Окулаџа је рекао:

– Турнир је заиста добар. Мислим да је ово године овај београдски турнир далеко квалитетнији од оних који су одржани у Барселони или рецимо у Каунасу.Много је више квалитетних екипа, утакмице су много занимљивије – почео је причу Окулаџа.

Својевремено врсни кошаркаш који је на америчком Универзитету Северна Каролина играо са Џејмисоном, Картером, Котом и Шемондом Вилијамсом, без много размишљања је апострофирао фаворита за прво место:

– Има доста изједначених екипа што доприноси занимљивости турнира. Ипак, морам да нагласим да јуниори Црвене звезде заиста одскачу. Они просто газе све редом и мислим да ће сигурно освојити прво место. Невероватно је да противнике побеђују са педесетак разлике. Врло добар тим има и француски ИНСЕП и било би изненађење ако Црвена звезда и ИНСЕП не буду играли у финалу.

Окулаџа се похвално изразио и на рачун организације турнира:

– Све протиче у најбољем могућем реду. Дворане су заиста близу једна другој и то је огромна предност. Дакле, испуњени су сви максимални услови. А, када утакмицама у којима можете видети много таленатованих кошаркаша, због чега смо сви овде, додате и податак да у слободно време можете јести изванредну храну, онда је то за мене пун погодак – закључио је Окулаџа.

Повезане вести

5 comments

Tuđman Franja Doživotna феб 26, 2012 at 10:16

Gde si Ademola brate nema te sto godina.Ajde oblači dres,treba nam jedna četvorka tvojih kvaliteta he he.Da li bi Kari uspeo da ga nagovori?

Reply
sasa феб 25, 2012 at 17:19

Na spartak za dzabe,bice tesko jaki su oni..Idemo momci mobilizacija da napunimo stadion bre da izgore svi koji tamo budu !! Ja dolazim sa ortacima iz Novog Sada,OD TEBEE TRAZIM SAMOOO,DA KAO LAV SE BORIS……

Reply
dr феб 25, 2012 at 14:56

Bice tesko protiv Hemofarma,jedino su nas oni dobili ove sezone,uglavnom su kod njih svi igraci stariji godinu dana od nasih. To je za nas finale,Partizan cemo da rasturimo 🙂

Reply
Milan феб 25, 2012 at 14:07

Победили смо Мегу са педесетак разлике. Са пола снаге и уз то су одморени кључни играчи.Хемофарм је добар,појачани су и са два играча за овај турнир.Ипак,мислим да смо јачи и да ћемо освојити турнир…У сваком случају,ови играчи су велика будућност Звезде…

Reply

Leave a Comment