Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Пети тренинг у Анталији | Обриси игре за пролеће

Фудбалери Црвене звезде су данас од 16 часова по локалном времену, као што је то био случај претходног дана, изашли на терене спортског центра “Калиста” како би одрадили пети тренинг на припрема у Анталији.

Овог пута наше првотимце је дочекало изузетно ветровито време, али ни то није зауставило изабранике Дејана Станковића да на максималан начин приступе раду као што је то био случај на преподневном тренингу. Након почетког загревања на засебном делу терена, одмах су наши фудбалери узели “маркере” и поделили се у две групе. Наставило се са радом на тактици као што је то био случај на преподневном тренингу.

У уводних 30 минута могли смо да чујемо какво виђење екипе има шеф стручног штаба Црвене звезде – Дејан Станковић. Млади стручњак је константно давао савете својим фудбалерима како би наш тим био максималнои спреман за наредне изазове када је у питању тактика. Потом су наши игрчи прешли на популарну “шеву”, а поново је владала сјајна атмосфера током рада. За сам крај тренинга фудбалери су одиграли меч на два гола, а били смо сведоци пуно прелепих потеза.

Оно што може да радује комплетан стручни штаб јесте да су црвено-бели момци реализовали све захтеве у игри на којима су радили на почетку тренинга. На другој страни терена са најмлађим фудбалерима поново је на завршници радио Ненад Милијаш, а бисери који су стасали у нашој Омладинској школи су добили мноштво похвала од нашег некадашњег фудбалера. Поред квалитетног рада, оно што може да радује све навијаче нашег клуба јесте да се актуелни капитен Милан Борјан придружио тиму и одрадио комплетан тренинг са саиграчима. Данашња два тренинга нису била толико физички напорна, у односу како је то било претходних дана, али су наши првотимци изузетно добро радили. Сутра наше играче очекује један тренинг у преподневном термину.

 

Повезане вести

Leave a Comment