Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiНајновијеФудбал

Терзић: Верујем да ћемо бити шампиони

Фудбалери Црвене звезде су се окупили по први пут у 2022. години, а генерални директор Звездан Терзић обратио се играчима, истакао да верује у њих и у то да ћемо на крају сезоне бити шампиони.

 

– Момци, као што традиција налаже, да вам пожелим добродошлицу, честитам Нову годину и пожелим све најлепше вама и вашим породицама. Мало је необично да причам ово после много окупљања која смо имали заједно, али сада се виђамо у мало другачијој ситуацији у којој имамо пет бодова мање од вечитог ривала. Раније је све ово било весело, здравље, срећа и слушајте тренера, али сад вам кажем да нас чека „пакао“ до краја сезоне. У великој мери смо ми кривци што смо довели себе у ову ситуацију да имамо никад бољег тренера и никад бољи тим, а пет бодова заостатка. Немамо лагодну ситуацију да имамо 10-15 бодова више као раније, већ је ствар таква да до 26. маја нема слободног дана. Морамо да будемо прави и исправни, а квалитет није споран. Спремите се на одрицања, будите озбиљни, мушкарци, без обзира на минус пет. Нама је једина обавеза – титула! Биће много тешко, видели сте шта се дешава, где председник Партизана хвали суђење, а све се то поклапа са изјавама селектора репрезентације Србије који се пита много више него што би требало у Фудбалском савезу Србије, на чијем челу је човек из Партизана. Морамо бити јаки, јачи него икад и показати да заслужујемо титулу. Њима је сада све потаман, јер је вечити ривал први, а ми имамо бодовни заостатак. Будите свесни да нас чека тежак посао. Никад нисам био пун самопоуздања као данас, јер никада нисам био задовољнији квалитетом тима који имамо сад. Све је у нашим рукама, има још да се игра, а убеђен сам да ћемо бити шампиони. Срећно – рекао је Терзић.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE јан 13, 2022 at 12:41

naravno da nećemo biti prvaci..nego objasni nam majstore dug od 100 mil €..zavrsio si ti posao zivota sad mozes mirno da odes u ofk i da ulozis zvezdine milione a mi u ambis

Reply

Leave a Comment