Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда представила Охија

Прво појачање Црвене звезде у зимском прелазном року је Охи Омојуанфо. Иако је његов долазак договорен још летос, он је данас званично представљен у Медија центру стадиона „Рајко Митић. Уговор је потписан на три године.

 

– До сада сам већ рекао много тога о Црвеној звезди. Одлично су ме дочекали овде и веома сам срећан. Спреман сам да помогнем екипи у освајању националног шампионата и Купа, и верујем да ћемо успети у томе. Овде се сви лепо брину о мени и сјајно се осећам. Спреман сам да испуним све што стручни штаб буде захтевао од мене – почео је Охи.
Снажни центарфор је истакао велико задовољство што ће наступити у црвено-белом дресу, али и нагласио да је и пре доласка у Београд знао много о историји нашег клуба.
– Када сам добио позив од Црвене звезде одлучио сам да прихватим без размишљања. Од раније сам знао доста тога о историји клуба и велико ми је задовољство што сам сада овде. Знам и да клуб пружа сјајне партије у Европи, и нисам имао потребе да размишљам о понуди. Ко не би желео да игра за велики клуб као што је Црвена звезда. Потрудићу се да постигнем што више голова и да на крају сезоне будем први на листи стрелаца – рекао је норвешки интернационалац.
Охи је рођен 10. јануара 1994. године у Ослу. Прошао је све млађе категорије репрезентације Норвешке, а 2017. године дебитовао је и за А тим. Фудбалски се школовао у млађим категоријама Хомлије, а афирмацију је потом стицао у: Лилесторму (95 утакмице и 12 голова), Јерву (35 утакмица и 18 голова), Стабеку (100 утакмица и 38 голова). У потпуности је пажњу на себе скренуо у Молдеу у ком је до данашњег дана на 106 мечева постигао 61 погодак и уписао 14 асистенција.

Повезане вести

2 comments

krvavi zvezdas-DE јан 11, 2022 at 19:48

ovaj je će biti isti rogonja Dioni..nema nama sreće sa strancima..on sve golove dao iz penala i neke odbijene lopte….ako da 5 gola bice dobro

Reply
окнрб јан 11, 2022 at 18:02

Вратите Ђуричића иако је скуп.Поњео је искуство у Италији и један је од ријетких звездаша за којег би волио да се врати.Интересантан је и Раде Крунић,али питање да ли жели да се врати.Ако се одустало од титуле бар да пружимо шансу младим фудбалерима.

Reply

Leave a Comment