Moja Crvena Zvezda
Најновије

Одложена утакмица 20 кола Евролиге Црвена звезда – Реал Мадрид

Утакмица 20.кола Евролиге између Црвене звезде мтс и екипе Реала из Мадрида одложена је због великог броја позитивних резултата на вирус Ковид 19 у нашем тиму.

Ову информацију на званичном сајту такмичења потврдила је и Евролига, а меч који је требало да буде одигран у уторак 11.09.20222. године од 19 часова у Београду, одложен је на захтев КК Црвена звезда мтс који након нових резултата није био у могућности да обезбеди минумум од 8 играча за предстојећу утакмицу.

Нови термин биће саопштен накнадно,а према посебним регулативама које су усвојене од стране ЕЦА извршног одбора деоничара једна утакмица током пандемије може бити одлагана три пута.

Подсетимо, након нових тестирања која су обављена у суботу, идентификован је нови случај Ковида 19 међу члановима нашег првог тима и стручног штаба, а дугој листи прикључио се и Дејан Давидовац.

Позитивни на Цовид 19 тренутно су: први тренер Дејан Радоњић, први помоћник Горан Бошковић, члан стручног штаба Никола Бирач, играчи: Бранко Лазић, Лука Митровић, Остин Холинс, Нејт Волтерс, Огњен Добрић, Стефан Марковић, Марко Симоновић, Маик Цирбес, Никола Калинић и Дејан Давидовац.

Клуб ће о здравственом стању екипе, благовремено обавештавати јавност у наредном периоду.

Текст на сајту КК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment