Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши на каљењу – Резиме полусезоне

Тринаест фудбалера који су протекле полусезоне били на позајмицама забележило је наступе у својим клубовима и такмичењима, а ми вам доносимо компленту статистику првог дела сезоне за сваког од њих.

Никола Васиљевић, који ове сезоне чува мрежу крушевачког Напретка забележио је укупно 19 наступа у националном шампионату, односно 1710 минута, као и два меча у Купу Србије. Сјајни чувер мреже бранио је добро од почетка сезоне, што потврђује и податак да је Васиљевић на шест утакмица успео да остане несавладан. Талентовани чувар мреже ИМТ-а, Андрија Катић, укупно је 15 пута наступио у Првој лиги Србије за тим са Новог Београда. Забележио је 1350 минута проведених на терену, а уз то је његова мрежа мировала на пет мечева.

Стамени дефанзивац, Срђан Бабић је забележио укупно 16 наступа у другој по јачини лиги у Шпанији, наступајући у дресу Алмерије. Провео је укупно 1341 минут на терену и сјајним партијалам у сегунди дао велики допринос у пласману свог тима. Поред тога, Бабић је уписао и два наступа у шпанском Купу. Десни бек Лознице, Милан Илић, уписао је укупно осам наступа у свим такмичењима, а уз то се једном успео и уписати у листу стрелаца. Млади фудбалер је продорима по десној страни стварао велике проблеме одбранама противничких тимова, и тако дао велики допринос добрим партијама свог тима.

И Александар Лукић забележио је наступе у Првој лиги Србије. Млади штопер који брани боје ИМТ-а, уписао је 11 наступа за тим са Новог Београда, уз 945 минута проведених на терену. Добре партије пружао је и Ричард Одада, који ове сезоне носи дрес Металца. Кенијски фудбалер рођен 2000. године наступио је 15 пута у Суперлиги Србије за тим из Горњег Милановца уз 1028 минута проведених на терену. Млади Мартин Новаковић бележи сјајне партије у дресу ИМТ-а, што потврђује и чињеница да је момак рођен 2001. године успео три пута да се упише у стрелце у Првој лиги Србије, где је за новобеоградски тим уписао 14 наступа и 638 минута на терену. Данило Радоњић, који ове сезоне наступа за Тимок, уписао је пет мечева у Првој лиги Србије, односно 50 минута проведених на травнатој површини.

Талентовани крилни фудбалер рођен 2002. године, Владимир Лучић, сјајно се сналази ове сезоне у дресу ИМТ-а. Младић рођен у Београду, 20 пута је наступио за ИМТ, и уз то успео да постигне пет погодака у другој по јачини лиги у Србији. Провео је укупно 1624 минута на терену, и одличним партијама био један од битнијих играча у тиму. Наступе у Првој лиги Србије забележио је и Алекса Стојковић, који ове сезоне носи дрес Златибора. Млади везни фудбалер уписао је три наступа за тим из Чајетине, уз 29 минута проведених на терену. Брзоноги фудбалер грчког Атромитоса, Срђан Спиридоновић укупно је одиграо 12 утакмица у шампионату Грчке, а уз то и уписао два гола, док је на терену провео укупно 563 минута.

Млади центарфор Бачке, Лука Марковић, бележи сјајне партије у другом рангу српског фудбала. Талентовани нападач је у Првој лиги Србије уписао укупно 15 наступа уз два постигнута гола, док је уз то забележио и четири асистенције и тиме показао да га чека светла фудбалска будућност. Вихорни нападач, Ибрахим Мустафа, сјајно се сналази у Првој лиги Србије, где у дресу Радничког из Сремске Митровице бележи одличне партије. Брзоноги центарфор из Гане, укупно је уписао 19 наступа уз 1442 минута проведена на терену. Поред тога, Мустафа је успео да чак седам пута затресе мрежу противника, а уз то забележи и три асистенције.

The post Звездаши на каљењу – Резиме полусезоне appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment