Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда отпутовала у Сплит

Кошаркаши Црвене звезде мтс провели су радно први дан Нове Године пошто су већ у 14 часова 1.јануара били на терену хале Александар Николић.

Већ другог дана 2022.године црвено-бели играју меч 14.кола регионалне лиге против екипе Сплита у Хрватској.

Екипа Црвене звезде је у суботу након тренинга кренула на пут пред утакмицу која се игра у недељу од 19 часова у малој дворани Грипе у Сплиту.

Тренер Дејан Радњић: – Желим да искористим ову прилику и честитам свима Нову 2022. годину, много здравља на првом месту свима, пуно среће и успеха. Већ први јануар провели смо радно, почели смо припреме и одрадили тренинг у Београду пред утакмицу у Сплиту. Идемо у Сплит и на ту утакмицу са жељом, упркос великим напорима и проблемима са изостанцима играча који нас упорно прате, да одиграмо меч довољно добро да дођемо до нових бодова – рекао је тренер црвено-белих.

Стефан Марковић: – Нема лаке утакмице у регионалној лиги, тако да и овом мечу у Сплиту приступамо веома озбиљно. Нисмо имали много времена да се опоравимо од утакмице у четвртак, тренирали смо у суботу, и даље нам недостају неки играчи због повреда. Због свега тога очекујем максималан ангажман свих нас како би дошли до победе на старту Нове године – рекао је Марковић.

Ово ће бити 18. дуел два тима у регионалној лиги, први је одигран још далеке сезоне 2002-2003 у Сплиту где су црвено-бели славили 97:95. Тренутно екипа Црвене звезде има предност 15-2, ове сезоне у Београду било је 97:61 на званичном отварању нове сезоне.

The post Црвена звезда отпутовала у Сплит appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC јан 1, 2022 at 23:36

PRVO SVIM BRACI DELIJAMA SRECNA NOVA GODINA I PUNO SRECE I ZDRAVLJA,DRUGO SRECNO MOMCI SUTRA UBEDJEN SAM U POBEDU,TRECE PRVI DAN NOVE GODINE ODMAH NASLOVI LOPOVI IZ HUMSKE KRADE ZVEZDI POJACANJE IZ BURSE,MI SMO HTELI TOG AMERA ALI SU TRAZILI OBESTECENJE A I AMER JE TRAZIO VISOKU PLATU,TO ZNAM IZ PRVE RUKE,ZAKLJUCAK GROBLJE IMA PARA KOLKO HOCE,LESORA UZELI,SAD OVOG AMERA,SAMO MI JEDNO NIJE JASNO DOKLE CE VODJE DELIJA DA PODRZAVAJU VUCICA,CEO BEOGRAD ZNA DA CUVAJU SINA VUCICA,GROBLJE IMA SKORO DUPLO VECI BUDZET OD ZVEZDE,ALI NIKO NESME DA KAZE REC,ZATO BRACO PAMET U GLAVU I OPAMETIMO SE VISE,ZVEZDA JE SAMA,I IMA SAMO NAVIJACE A TO NIJE MALO,MORAMO DA USTANEMO VISE,COVICU PRICAS PUNO U JUTARNJIM PROGRAMIMA,JEL SE BOJIS DA KAZES ISTINU O BUDZETIMA I KOLKO VUCIC DAJE PARA GROBLJU,PA SVI ZNAMO DA JE OBRADOVICA U PARTIZAN DOVEO LICNO VUCIC,DOSTA BRE CUTANJA HOCEMO ISTINU,NIJE VUCIC VECI SRBIN NI OD JEDNOG NAVIJACA ZVEZDE,SAMO ISTINA NISTA VISE

Reply
ivan niksic јан 1, 2022 at 22:08

Samo jedno prosto pitanje, cemu zabrana i neobjavljivanje dva zadnja komentara posle Efesa i Zenita? Niti je bilo uvreda niti neprilicnog recnika, sem naravno odredjene jasne kritike vezano za odredjene stvari kojih smo svi bili svjedoci i koje iz utakmice u utakmicu bodu oci, da ne kazem iz sezone u sezonu. Volio bih da mogu da pisem hvalospjeve, na mudrim i pametnim potezima uprave, strucnog staba, igraca, s tim sto najmanje imam kritike na racun igraca koji se makar bore i igraju koliko mogu, znaju i koliko ih i kako ih uci i trener, ALI ako posle toliko sezona neuspjeha u Evropi i evidentnih promasaja treba neko da hvali i uzdize nekog, onda to vise nije zvezdaski, nije ljudski, nije sportski. Ko to ima tapiju na slobodu rijec i zdravu, nekada i gorku, ali iskrenu kritiku, Administrator, neko iz kluba, KO je taj ko odlucuje nicim izauvan da zabrani objavljivanje komentara, cemu onda ovaj site, fa sluzi samo kao laz i mimikrija i izivljavanje nekog ko je umislion da je svetac i gospodar rijeci, cenzor, stvarno nisko, bijedno i krajnje fukarski, neko da koristi sveto ime intradiciju i slavu Crvena Zvezda da se na takav nacin ponasa i krije kao zadnja ….. iza Zvezde?!? Ja gospodine/o nisam placen niti sam kupljen niti je to uopste moguce, niti sam slijep pored ociju, niti me ko moze ucijeniti, zato imam samo.svoje misljenje, ne iz tudje glave, niti iz necijeg d..eta, ovo sve manje postaje site Zvezdasa i demokratije i razlicitosti misljenja i pogleda na aktuelna desavanja, jer izgleda imamo ,,nekog“ ko se krije i sebi daje za ptavo da pusta ili ne pusta neciji komentar. E, moja Zvezdo na koga ili na sto si spala, izgleda da je macka odsutna cim misevi kolo vode! ,Idemo dalje!’

Reply

Leave a Comment