Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојка

Милан Гршић нови шеф струке женске екипе ОК Црвена звезда

Милан Гршић нови је тренер одбојкашица Црвене звезде. После шест година вратио се међу црвено-беле и на кормилу заменио Александра Владисављева.

Никола Росић, генерални директор ОК Црвена звезда, истакао је да је растанак са Владисављевим био пријатељски и искористио прилику да се сада већ бившем тренеру још једном захвали на досадашњем раду, резултатима, и на трагу који је оставио у Црвеној звезди у којој је радио пуне три године.

Ми морамо да кренемо даље и мислимо да за наше циљеве, а то су сигурно оба трофеја ове године у женској екипи, потребна нам је нова енергија, једна права енергија. Желели смо да дамо Милану Гршићу једну лепу шансу, лепу прилику да заједно са нама и он и екипа оствари своје амбиције.

Милан Вујко, члан УО ОК Црвена звезда, се, такође, захвалио Владисављеву на свему што је урадио за Звезду у претходном период и изразио наду да ће промена донети још боље резултате. Вујко је потврдио да амбиције црвено-белих остају исте.

– Амбиције су освајање обе титуле, и Куп и првенство и да остваримо што боље резултате на европском путу. Мислимо да Милан има једну позитивну енергију као млад тренер који се већ доказао и да ће нам он помоћи да направимо још боље резултате него до сад.

Милан Гршић је нагласио да је свим “Звездашима” изузетно драго што је “Звезда” поново конкурентна да осваја трофеје, како у женској тако и мушкој у конкуренцији и истакао да је то можда и најважнија вест ове године за све који су раније били део овог клуба.

Прво бих се захвалио људима који воде овај клуба на указаном поверењу и драго ми је што мисле да ја могу да им помогнем. Мени је такође посебно драго да могу да будем део амбиција клуба као што је Црвена звезда. Знамо сви да без обзира на то коју екипу имамо да су увек амбиције највише, да је то освајање Купа и Првенства, одлазак наравно после и у Европу. Могу да гарантујем да ћемо се потрудити да ове резултате, које је и до сада клуб постигао, покушамо да још боље одрадимо посао и да на крају ове године причамо о оставреном резултату.

Милан Гршић је већ био део Црвене звезде као асистент у Стручном штабу. У клуб из Љутице Богдана враћа се са искуством рада из репрезентативних селекција Србије, али и клубова ТЕНТ, Нови Пазар и Пафос. Гршић није једино ново име у стручном штабу црвено-белих дама. Стручном штабу се прикључио и Вања Банковић кондициони тренер женске репрезентације Србије. Реч је о стручњаку светског реномеа за кога сви у Звезди верују да ће помоћи у остварењу зацртаних циљева.

Деби на клупи сениорског тима Звезде Гршић ће имати већ у петак у последњем мечу у 2021.години кад ће црвено-беле на “Бањици” угостити Инђију. Утакмица се игра у 18,30.

The post Милан Гршић нови шеф струке женске екипе ОК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment