Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

ТСЦ – Црвена звезда 2:3 (2:2)

Фудбалери Црвене звезде савладали су ТСЦ на тешком гостовању у Бачкој Тополи резултатом 3:2 у оквиру 21. кола националног шампионата. У одличним условима виђена је одлична утакмица и распуцано прво полувреме, а наши фудбалери су питање победника решили у другом делу игре. Најистакнутији у редовима нашег тима био је Милан Павков који је са два гола водио црвено-беле до веомка важне победе, а пратио га је Мирко Иванић који се уписао у листу стрелаца на почетку меча.

ТСЦ – Црвена звезда 2:3 (2:2)

Стадион: ТСЦ Арена, Бачка Топола.

Судија: Милан Стефановић.

Стрелци: Бањац у 7. и Станојловић у 18. минуту за ТСЦ, а Иванић у 15, Павков у 32. и 56. минуту за Црвену звезду.

Жути картони: Леандро, Томановић (ТСЦ), Панков, Ераковић, Канга (Црвена звезда).

ТСЦ: Филиповић, Варга (од 83. Бочкај), Стојковић, Томановић, Станојловић (од 50. Крсмановић), Вукић, Леандро, Бањац (од 83. Ратков) , Станојев (од 83. Стоиљковић), Петровић (од 69. Милићевић), Ђаковац.

Резерве: Јоргић, Ћалушић, Милићевић, Крсмановић, Антонић, Сантрач, Стоиљковић, Рајковић, Петковић, Ратков, Бочкај.

Црвена звезда: Поповић, Ераковић, Панков, Драговић, Родић, Петровић ( од 28. Срнић), Канга, Иванић (од 90. Бен), Вукановић (од 70. Живковић), Катаи, Павков.

Резерве: Гордић, Дегенек, Крстичић, Станић, Николић, Срнић, Фалко, Живковић, Бен.

Меч је почео доста отворено на обе стране, а гости су повели већ у седмом минуту, када је Бањац искористио неспоразум одбране нашег тима и савладао Поповића. Претходно је Ераковић могао да доведе црвено-беле до предности након центаршута Катаија, али је голман домаћих спречио промену резултата. Шансе су наставиле да се нижу и у наставку, а ново узбуђење виђено је у 12. минуту. Катаи је одлично пробио по левој страни и упутио квалитетно додавање у казнени простор, где је Павков одлично скочио и главом гађао десни угао, али је лопта погодила пречку. Већ два минута касније, изабраници Дејана Станковића стигли су до заслуженог изједначења. Родић је сјајним продором по левој страни изборио позицију и упослио Иванића који је утрчавао на прву стативу и сјајним уклизавањем спровео лопту иза Филиповића. Голеада се наставила у 18. минуту, када је Станојловић поново довео домаће до вођства.

Морао је Станковић принудно да мења, па је Срнић већ у првом полувремену ушао уместо Петровића, а труд и иницијатива су се исплатили у 32. минуту. Поново је Родић био тај који је започео акцију одличним утрчавањем по левом боку и центрирао на другу стативу, где се одлично снашао Вукановић и главом спустио лопту за Павкова, а снажни центарфор нашег клуба је из окрета снажно „опалио“ у ближи угао за поравнање резултата. Претили су Звездини фудбалери до краја полувремена у још неколико наврата, када су са дистанце покушавали Иванић Катаи и Канга, али ни један од њих није био довољно прецизан, па се резултат није мењао до паузе.

Други део игре почео је у мало мирнијем ритму него први, а наши фудбалери су кроз пас игру покушавали да пронађу „рупу“ у одбрани домаћих. Управо једна таква ситуација виђена је у 51. минуту када је Срнићу мало недостајало да доведе црвено-беле до предности. Након гужве у шеснаестерцу стрелац другог гола, Павков, сјајно је спустио лопту на саму ивицу казненог простора, одакле је управо Срнић волеј ударцем „пуцао“ у десну страну, али је лопта „прозујала“ неколико центиметара поред стативе. Пет минута касније, Милан Павков је још једном показао да је у доброј форми, када је у 56. минуту довео Црвену звезду до предности. Алекса Вукановић је сјајно „пробио“ по десном боку и центрирао на други крај шеснаестерца, где се одлично снашао Иванић и шутирао, а Филиповић је успео само да одбије лопту до Павкова, ком није било тешко да погоди празну мрежу.

У 64. минуту је виђена права „рафална паљба“ у режији изабраника Дејана Станковића, али одолевао је Филиповић налетима. Претили су прво Павков и Иванић са у истом нападу, али су најозбиљније прилике виђене два минута касније. Прво је Катаи сјајно изборио позицију на левој ивици казненог простора и гађао даљи угао, али је голман домаћих био на висини задатка. Потом је и Ераковић испалио далекометни „пројектил“ ка голу, али је Филиповић поново крајњим напорима успео да заустави његов шут, па се резултат није променио. У наставку је претио и Канга са око двадесет метара, али је Филиповић поново интервенисао и спречио промену резултата.

The post ТСЦ – Црвена звезда 2:3 (2:2) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

8 comments

krvavi zvezdas-DE дец 16, 2021 at 22:34

ŠOKANTNI DETALJI SUKOBA! Dejan Stanković urlao na Milana Borjana: TI SI NAJVEĆE SMEĆE koje je ikada bilo u Zvezdi…ETO TO JE TRENER I PEDAGOGO..DJUBRE OD ČOVEKA I VELIKO RAZOČARENJE STO JE UOPŠTE I DOSAO ZA TRENERA

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2021 at 19:38

RIŠARIO ZA MALO DA POGODI STATIVU….HAHAHA..DO DUŠE BILA TEŠKA SITUACIJA

Reply
окнрб дец 16, 2021 at 19:31

Баш ме занима с ким ћемо играт пријатељске утакмице.Неби ме чудило да то буду друголигаши из Пољске,Чешке,Словеније,Аустрије.Довео би већ сада Дулана из Шерифа,интересантан је и Кастањеда.Крунића би замјенио Крстичићем,Радоњића или Алексића ,С неким од поменуде дојице би било знатнно бржи,појурити Ђуричића.Изгледа да ње нас пуно коштати четири просута бода против Радника,не видим гдје ће Партизан два пута изгубити ,а ми побједити све до краја

Reply
Zveki дец 17, 2021 at 10:25

Od kojih para da dovedemo te igrače kohevti uporno prizivaš??? Za poslednjih 6 meseci igraci primili dve i po plate i verovatno i zbog toga igraju kako igraju. Pare su pojedene, pokradene i to je to. Nema ih.

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2021 at 19:23

KAKO NAS MISTER PONIŽAVA…UBACUJE NESRETNOG SRNIĆA A STANIĆA KOJI JE ZA NJEGA POL POGBA SEDI NA KLUPI..OVO JE BAS J.EBANJE U MOZAK

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2021 at 19:21

DA ODMORIMO MOZAK DVA MESECA I AKO JE MOGUĆE DA PODIGNEMO IMUNITET KOJI JE SPAO ISPOD NULE ZA 21 TEKMU U POLUSEZONI KOJA JE CRNA DA CRNJA NE MOZE BITI..UBEDLJIVO NAJLOŠIJU IGRU IMAMO,STAROMODNA,JALOVA,PRESPORA..GLEDAO SAM DANAS GRAFIČAR ..PA ONI BI NAS SAMLELI KAO KAO KOMBAJN

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2021 at 19:19

OD POSTOJANJA KLUBA,DA SE URADI ANKETA JA TVRDIM DA BI BILO 99,99% JEDNOGLASNI..NIKAD SLABIJI KVALITET IGRAČA,NIKAD LOŠIJI SKAUTING,NIKAD LOŠIJA IGRA,NIKAD LOŠIJI TRENER..I NA KRAJU KAO U DOMINAMA JEDNO DUPLO GOLO..

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 16, 2021 at 19:17

ISTI K.URAC DRUGO PAKOVANJE

Reply

Leave a Comment