Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Јованчевић убрзо на залетишту

Државни рекордер у скоку удаљ у дворани, Страхиња Јованчевић, припрема се за повратак на такмичарско залетиште. Избор је опет град Уједињених Арапских Емирата, Дубаји.

Крајем августа Јованчевић је оперисао примицач у Финкој, након које месец дана није тренирао. Након уводних кренуо је и са даљашким тренинзима, а тренутно је његова форма на завидном нивоу.

Тренинзи теку добро, иде све узлазном путањом. Потребно је мало више времена него уобичајено, али ипак најбитније је да немам никаквих болова и да напредујем из тренинга у тренинг – рекао је Страхиња.

На стадиону у Дубаију Јованчевић је урадио и најобимније припреме у својој каријери, пет недеља провео је тамо средином априла.

Тачно 2 недеље ћу бити овог пута у Дубаију. Топло време ми баш прија мишићима – истакао је Јованчевић.

Повреда која га је и приморала на операцију десила се на дворанском првенству Србије у фебруару. Спутавала га је да наступи на многим такмичењима, као и у испуњењу олимпијског сна. Његов повратак у пуном сјају на такмичарско залетиште сви прижељкују.

Отприлике почетком фебруара очекујем да ћу почети са такмичењима. Видећемо можда ако се ситуација буде прогресивно боље развијала можда се деси и раније – рекао је Страхиња.

The post Јованчевић убрзо на залетишту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment