Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеКошаркаНајновије

Радоњић: „Вечерас је тим био испред сваког појединца“

Евролигашки дуел две црвено-беле екипе у београдском храму кошарке након велике борбе припао је екипи са Малог Калемегдана. Наши кошаркаши савладали су, у овом моменту једну од најбољих европских екипа, а након сусрета тренер Дејан Радоњић је изјавио:

– „Честитам играчима на победи, али и доброј утакмици. Било је тешко, баш тешко свих 40 минута, играло се са много енергије. Последњих неколико минута одиграли смо јако добро у одбрани, са великим фокусом на оно што нам је било важно. У тим моментима играли смо паметно у нападу што нам је донело разлику за важну победу. Хвала навијачима на победи, велика је ствар што су били уз нас вечерас“, рекао је Радоњић.

Пред утакмицу са Олимпијакосом црвено-бели су се сусрели са новим проблемима.

– „Играли смо против једне од најбољих екипа ове сезоне, у одличном статусу је дошла у Београд, после 21 разлике у Милану и победе над УНИКС-ом у Казању. Морали смо да будемо конкурентни у оба смера како бисмо победили. Утакмица је све време била јако изазовна и захтевала је да држимо концентрацију свих 40 минута. Ово је велика победа за нас, значајна јер смо успели опет да изађемо на крај са противником упркос проблемима које смо имали. Холинс се појавио тек јутрос на тренингу после Цибоне, Вајт још не може да игра. Вечерас је тим је био испред сваког појединца“, истакао је тренер наше екипе.

На питање новинара да ли се у клубу размишља о појачањима Радоњић је имао одговор.

– „Нити је било прича о појачањима ни до данас, па ни после ове две победе. Сада размишљам како да направим добар план да се одморимо и спремимо утакмицу са Крком“, јасан је био тренер црвено-белих.

Повезане вести

2 comments

delija zauvek дец 10, 2021 at 09:35

Puno mi je srce hvala vam za još jednu pobedu pozvao bi sve deluje da se momcima da velika podrška i što vise posećuje dvorana. Razočaran sam rts, pink, hepi razočaran tim šljamom gledam i neverujem da na njihovoj traci uopšte ne spominju da je zvezda dobila olimpikakos u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu posle NBA a pominju juče pobedu sekte protiv nekih levaka u košarci i remi fudbalera sekte u kupu mitra mirića. Bas sramota

Reply
Dragan дец 10, 2021 at 15:24

A čiji su ti smrdljivi kanali RTS, Pink, Hepi, B92, ..? I posle kažu da smo mi režimski klub…a na sendvičarskim televizijama samo :“Žoc ovo, Žoc ono, Žoc…“ Fuj..!!

Reply

Leave a Comment