Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Силовити омладинци

Још једна сјајна партија наших омладинаца и победа над Бродарцем у оквиру заосталог седмог кола лиге резултатом 4:0. У тиму Петра Петровића су се у стрелце редом уписивали Урош Бранковић, Марко Стојановић, Стефан Пиргић и Јован Шљивић.

Црвена звезда – Бродарац 4:0 (2:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе, ФК Црвена звезда“.

Судија: Лазар Лукић.

Стрелци: Бранковић у 2, Стојановић у 16, Пиргић у 48. и Шљивић у 55. минуту.

Црвена звезда: Б. Маринковић, Мимовић, Вукичевић, Мелентијевић, Марић (од 17. Огњеновић), Лечић (од 50. Јанковић), Стојановић, Шљивић (од 56. Милосавић), Бранковић (од 50. Бошковић), Николашевић (од 59. Мијатовић), Пиргић.

Бродарац: Шефик, Вукас (од 56. Љубичић), Јованчић (од 46. Ш. Мулић), Лекић, Пражић, Вујешић (од 63. Стојиљковић), Рахмедовић (од 46. Зечевић), Шабовић, Петровић (од 69. Милосављевић), Џ. Мулић, Врањеш.

Рано су до вођства стигли наши бисери и на прави начин „отворили“ утакмицу. Играо се други минут када је Мимовић пробио по десном боку и центрирао за Уроша Бранковића који је спретном реакцијом послао лопту у мрежу. Брзо је удвостручена предност, већ у 16. минуту када је практично поновљена акција код првог гола. Поново је Мимовић прошао и центрирао, а овог пута је сигуран егзекутор главом био Марко Стојановић.

Велике проблеме одбрани ривала правио је Шљивић, а тако је било и у 18. минуту када је дриблао и гађао, међутим истакао се Шефик одбраном. Имао је посла и Маринковић у 33. минуту када је сјајно зауставио ударац Петровића практично из петерца. Прилику је, пет минута касније, имао Николашевић, али је гађао преко гола кад се нашао испред Шефика после сјајног паса Шљивића.

Друго полувреме је почело слично као и прво, па је у 48. минуту Стефан Пиргић постигао гол када је искористио добро додавање Бранковића и из петерца погодио рашље. Првенац на свом дебију за омладинце уписао је Јован Шљивић у 55. минуту када је натрчао на лопту после стативе коју је погодио Јанковић. Минут касније је Пиргић могао да искористи грешку Шефика, али је лопта после лоб ударца отишла преко гола.

Покушавали су наши бисери да остваре још убедљивију победу преко расположених Пиргића и Мијатовића, али фалило је више среће у завршници.

The post Силовити омладинци appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment