Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Црвена звезда дочекује Олимпијакос (четвртак, 19)

Кошаркаши Црвене звезде мтс након велике победе у Санкт Петербургу наредне три утакмице у Евролиги играју у Београду у хали Александар Николић!

Ривали црвено-белих у мечевима 14, 15. и 16. кола су екипе Олимпијакоса, Барселоне и Бајерна.

Утакмица са грчким великаном Олимпијакосом прва је на програму и наредни изазов за наш тим, а тај меч игра се већ у четвртак од 19 часова.

Тим из Пиреја игра изванредно ове сезоне, и са скором 9 победа и 4 пораза налази се у врху табеле. Ово ће бити 10. јубиларни меч у Евролиги, а наш тим има скор 2/7.

Тренер КК Црвен звезда мтс Дејан Радоњић:
Велики изазов за нас, један од најбољих тимова Европе у овом тренутку, то су и показали у досадашњем делу такмичења, у сјајној су форми, а у утакмицама које су одиграли, показали су да са разлогом могу да очекују пуно тога и да су у борби за сам врх. Тежак меч је пред нама, екипа која је пуна квалитета и исускуства, савладали су у последњим мечевима на два гостовања УНИКС и убедљиво Милано у Италији , што значи да морамо да будемо на високом нивоу – рекао је тренер црвено-белих и окренуо се здравственом билтену који поново није најбољи: .

Здравствени билтен је могу рећи за нас стандардан. Вајт неће бити у тиму, од меча са Цибоном Холинс није тренирао, има повишену температуру и малаксалост, на сву срећу није корона, али не знамо да ли ће бити спреман, остали момци су ту – рекао је тренер црвено-белих.

Огњен Добрић: – Олимпијакос је одлична, један од тренутно најбољих екипа, атлетски и квалитетом попуњени на свим позицијама, играмо пред домаћом публиком и надам се да ћемо то искористити и доћи до победе. Лакше је када се побеђује као у Русији, и надам се да можемо да наставимо у истом ритму иако знамо да нас очекује изузетан противник, али понављам имамо нашу публику иза нас и морамо то да искористимо на најбољи могући начин – рекао је Добрић.

Клуб је у понедељак у продају пустио дневне карте за ову утакмицу, као и за наредне две утакмице код куће које се играју већ наредне недеље против Барселонеи Бајерна

Такође, због промене плана одигравања утакмица које су из Штарк Арене премештене у Халу Александар Николић, власницима пакета за Арену (ПАКЕТ НИВО 200, ПАКЕТ НИВО 400) ће бити омогућено да присуствују утакмицама у хали Александар Николић.

За власнике ПАКЕТА Н400 улаз ће бити омогућен на трибину Д, а за власнике ПАКЕТА Н200 на улаз Партер 4, уз показивање карте за ПАКЕТ АРЕНА. Овом приликом како би се поједноставио цео процес, сви власници пакета за Штарк Арену неће мењати своје карте већ ће бити довољно да покажу своје карте које поседују на увид при уласку у халу Александар Николић.

Цене појединачних карата за утакмице са Олимпијакосом, Барселоном и Бајерном су следеће.

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 1.300
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 1.800
ВИП ЛОЖА – 3.500
ПЛАВА ЛОЖА – 2.600
БЕЛА ЛОЖА – 2.200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД-РАСПРОДАТО – 18.000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 10.000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД- РАСПРОДАТО – 20.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 12.000

Одмах након утакмице са Олимпијакосом екипа Црвене звезде путује у Ново Место где је већ у суботу очекује меч са Крком (субота 17 часова).

КК Црвена звезда мтс

The post Црвена звезда дочекује Олимпијакос (четвртак, 19) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment