Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Десеткована Звезда поражена од Славије

Хокејаши Црвене звезде доживели су први пораз у скупини А регионалног ИХЛ такмичења. Наиме, црвено-бели су поражени од екипе Славије, у Љубљани, али мора се нагласити да су у овај меч ушли изузетно десетковани са само 11 играча и два голмана. Ипак, наши оклопници се нису предавали и имали су активан резултат све до 53. минута, али тада је Славија преломила меч у своју корист и заслужено славила.

ХК Славија Јуниор – СКХЛ Црвена звезда 5:2 (3:1, 0:1, 2:0)

Звезда је одлично кренула у меч и већ у 3. минуту преко Марка Драговића (асистенција Сабадош) повела са 0:1. Ипак, недостатак играча у ротацији учинио је своје па је Славија до краја првог периода постигла три гола за вођство од 3:1, а стрелци су били Јакоб Бернард (2) и Јуре Примар.

У другом периоду Звезда преко Лазара Лештарића (асистенција Сабадош) смањује на 3:2 (30. мин), а то је уједно био и једини погодак у другом периоду игре.

У последњем периоду црвено-бели су се добро држали све до 53. минута када Славија преко Дашпера Скерлепа долази до вођства од 4:2, да би коначних 5:2 поставио Ник Ситар (57. мин).

Славија: Дукарич, Павлич, Чампа, Примар 1, Ситар 1 (2 ас), Скерлеп 1, Труден (3 ас), Беричич (2 ас), Бернард 2, Горше, Хумар (1 ас), Комполшек, Черне, Лапорник, Пушењак, Шкоф, Витић, Продан, Загорц. Тренер: Рекељ
Црвена звезда: Бодиш, Ранковић, Драговић 1, Лештарић 1, Новаковић, Подунавац, Сабадош (2 ас), Митровић, Младеновић, Шпањевић, Вдовић, Вуковић, Милошевић. Тренер: Бера

(извор/фото: czbg.net)
https://www.czbg.net/2021/12/04/desetkovana-zvezda-porazena-od-slavije/

Повезане вести

Leave a Comment