Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Зашто Ивановић није играо против Зенита?

Кошаркаши Црвене звезде мтс одиграли су изванредан меч у Русији против Зенита. Уписана је велика победа, пета ове сезоне у Евролиги. Дуел је обележио и повратак Ерона Вајта на паркет, али су уочљиви били и изостанци. Пре свега Марка Симоновића и Николе Ивановића.

Ивановић ове сезоне покушава да пронађе константну форму. Имао је и великих проблема са повредама, пре свега због коронавируса који га је дуго склонио са паркета.

Када се опоравио врло брзо се вратио на своје место у систему Дејана Радоњића, али онда потпуно неочекивано је изостао са меча у Русији. Како сазнајемо у питању је повреда и то на сву срећу лакше природе.

Наиме, Ивановић се дан пред утакмицу са Зенитом повредио на тренингу, скочни зглоб је у питању. Иако је повреда лакше природе нико није хтео да ризикује са евентуалним погоршањем стања, а његов повратак се очекује већ на следећем мечу АБА лиге против Цибоне.

(извор/фото: maxbetsport.rs)

Повезане вести

2 comments

MILOS RANKOVIC дец 4, 2021 at 21:23

IVANOVIC JE BORAC I ON SE VRACA U PONEDELJAK,JA STALNO DAJEM KOMENTARE KAD SE IGRA I LOSE I DOBRO,DELIJE KAO VODJE SU NAM SVASTA PRAVILE ALI KAD POGLEDAS UVEK SU U PRAVU,POGLEDAJTE OVU NAMESTAJKU U LAKTASIMA,SRAMOTA TESKA,SAD SE VIDI KAKO SE NAMESTA LAKO UTAKMICA,TA IGOKEA JE PRODALA I BUDUCNOSTI UTAKMICU,JA RAZUMEM COVICA KAD KAZE NEKE STVAR,U SRBIJI CELOJ SVE SE RADI DA SE SRUSI KK I FK SA PRVOG MESTA,SVE NOVINE SU PROTIV ZVEZDE,SVI PORTALI SU PROTIV ZVEZDE,MI BRACO MORAMO DA SE SKUPIMO I BUDEMO SLOZNI KO NIKAD,MENI JE DRAGO OVO DANAS STA SE DESAVA U BEOGRADU,SVIMA JE JASNO KO JE DANAS OVO RADIO COVEKU KOJI JE DAO OBRADOVICU I PARTIZANU TOLIKE PARE,MORAMO DATI PODRSKU I KK I FK NA SVAKOJ UTAKMICI,SRAMOTA JE DA BUDE TRI HILJADE LJUDI,MI SMO PREPUSTENI SAMI SEBI DA SE BORIMO PROTIV LOPOVA I DRZAVE,OVU ABA LIGU JEDVA CEKAM DA UGASE,PA DA VIDIM SA KIM CE DA IGRA IGOKEA I SLICNI,NECE VISE ABA LIGA IMATI UCESNIKA U EVRO LIGI,PTICE NA GRANI ZNAJU DA SE RADI DA GROBLJE DOBIJE A LICENCU SA VIRTUSOM,SUTRA KO MOZE U KRUSEVAC,U PONEDELJAK SVI U ALEKSANDAR NIKOLIC DA PRUZIMO PODRSKU

Reply
Zveki дец 5, 2021 at 11:50

Ranke, neka tvoj dragi Čović obezbedi sredstva za funkcionisanje kluba, da kupimo pravog centra i pravog šutera, i da igrači primaju plate, a ne da se izmišljaju nekakve povrede nezadovoljnih igraca koji dva meseca nisu primili žutu banku. Ako to Čović ne može( to je posao ptedsednika, a ne blebetanja po jutarnjim programima), hajde da vidimo ko može.

Reply

Leave a Comment