Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Мелентијевић у надокнади за победу омладинаца

Савладали су јуниори Црвене звезде екипу ИМТ-а резултатом 2:1 у оквиру 17. кола Омладинске лиге Србије. Памтиће Петар Петровић тренерски деби на клупи наших бисера дуго, јер је у трилер завршници у потпуног хероја израстао дефанзивац Стефан Мелентијевић погодивши мрежу ривала, а претходно је то учинио Стефан Пиргић.

Црвена звезда – ИМТ 2:1 (1:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Иван Стаменковић.

Стрелци: Пиргић у 22. и Мелентијевић у 90. минуту за Црвену звезду, а Луковић у 46. минуту за ИМТ.

Црвена звезда: Б. Маринковић, Мимовић, Мелентијевић, Марић, Илић (од 58. Пантић), Лечић, Стојановић, Бранковић (од 68. Милосавић), Николашевић (од 61. Ракић), Бошковић (од 51. Огњеновић), Пиргић (од 68. Јанковић).

ИМТ: Трајковић, Андрејић (од 78. М. Радојевић), Цвејић, Шкундрић, Д. Радојевић (од 46. Луковић), Вељовић, Гајинов, Васић (од 89. Јовановић), Милићевић, Вукић, Ђапа (од 76. Н. Радојевић, од 81. Лекћ).

Од старта су нападали наши омладинци, а већ у 16. минуту могао је Бранковић из слободног ударца да матира Трајковића, премда је голман госитју био концентрисан и ухватио лопту. Три минута касније је и Николашевић гађао, али све то је било увод у оно што је уследило у 22. минуту када је Стефан Пиргић погодио. Прво је Мимовић одузео лопту ривалу и упослио Бошковића, а он послао дијагоналу за сјајног Пиргића који је главом лобовао излетелог Трајковића.

Затресао је Николашевић мрежу у 42. минуту, али само спољни део, после комбинације са Пиргићем, а потом је и минут касније гађао са двадесетак метара, премда је лопта завршила преко пречке, па се на полувреме отишло са минималном предношћу.

Хладан туш уследио је на старту другог полувремена за наше омладинце, јер је Луковић већ у 46. минуту, одмах по уласку на терен, успео да изједначи резултат. Узвратио је Бранковић четири минута касније, али гађао преко гола после дриблинга на ивици казненог простора.

Опасно је било у 76. минуту када је Стојановић упослио Ракића који је главом са неколико метара гађао поред гола. Тик поред стативе је прошла лопта и у 90. минуту када је Лечић шутирао главом после центаршута Милосавића, али се резултат није променио, као ни минут касније када је Луковић могао да донесе сва три бода гостима. Ипак, у потпуног хероја израстао је дефанзивац Стефан Мелентијевић. Центрирао је Милосавић из угла, лопта је прошла све играче у петерцу и стигла до талентованог штопера који је спровео у мрежу за велику радост наших бисера.

The post Мелентијевић у надокнади за победу омладинаца appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment