Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЗвездаши широм светаКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Репрезентативац се ипак не враћа међу црвено-беле

Постојао је план да Црвена звезда настави са традицијом повратка играча из Европе. На тој листи се нашао репрезентативац Србије, али његови планови нису били да поново буде члан клуба са стадиина “Рајко Митић”.

Како сазнаје „MaxBet sport“ Михаило Ристић се дефинитивно захвалио црвено-белима и истакао да има друге планове од лета, када му истиче уговор са Монпељеом. Ако не остане у истом клубу план је да каријеру настави у Шпанији, где су интересовање показали Еспањол и Мајорка.

Французи су најавили састанак око продужетка сарадње. Чека се буџет за следећу сезону, мада репрезентативац Србије очекује и повећање плате. Њихова прича је отворена…

Шампион Србије се окреће новим опцијама са планом да се продужи сарадња са Миланом Родићем (остали још само детаљи до коначног договора), а да се као алтернатива доведе домаћи играч. Заузимање места странца на овој позицији за сада није у фокусу.

(извор/фото: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-zvezda-pikirala-reprezentativca-srbije-stigao-i-odgovor-327146/?fbclid=IwAR1GcRTte3hlKde0la9y0ZfEF0A76wvtxdr3t_99X5mE4Z1NFW4ysQJs0Yk

Повезане вести

Leave a Comment