Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаЖенска кошаркаКошаркаМлађе категоријеНајновије

Јуниорке наставиле низ

Јуниорска селекција ККЖ Црвена звезда мтс савладала је земунски Борац 104-60 (25-9, 24-13, 25-23, 30-15), у 6.колу Јуниорске лиге Београда, и уписала и четврту победу, уз два меча мање.

У утакмици која је одиграна у хали Саобраћајно-техничке школе у Земуну најефикаснија је била Јована Јевтовић са 27 поена, пратиле су је Симона Матић са 14 и Јана Зечевић са 12, док је двоцифрени учинак имала и Тара Дацић са 10 поена. Тренер Планојевић је искористио прилику да равномерно расподели минутажу свим девојкама које су конкурисале за тим, све су се уписале у стрелце на крају утакмице, а прилику за јуниорски деби имала је Јулија Матић.

Осим у трећем периоду игре, када је домаћа екипа убацила 23 поена, црвено-беле су имале апсолутну контролу сусрета. У првој четвртини су креирале двоцифрену разлику (9-25), а на полувреме отишле са +27 на свом конту, (22-49). У последњем кварталу су прешле цифру од 100 поена и потврдиле високу победу.

Црвену звезду очекују два заостала дуела против Радивој Кораћа и Карабурме, а управо је према распореду Радивој Кораћ и наредни противник.

ККЖ Црвена звезда мтс: Данић 2, Улемек 6, Ј.Зечевић 12, Дракул 4, Дацић 10, С.Матић 14, Ј.Матић 5, Вукша 4, Станковић 8, Јевтовић 27, Ђурђевић 6, Ромчевић 6. Тренер: Немања Планојевић

The post Јуниорке наставиле низ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment