Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРегионална лига

Продаја појединачних карата за меч са Цибоном од четвртка

Кошаркаши Црвене звезде мтс након седмодневне паузе настављају своја такмичења. После утакмице у Санкт Петербургу, први дуел на домаћем терену који предстоји у оквиру АБА лиге је на програму у понедељак против екипе Цибоне.

Меч 10. кола АБА лиге јтд Црвена звезда мтс – Цибона игра се у понедељак од 18 сати у хали “Александар Николић”.

КК Црвена звезда почиње у четвртак 02.12. у 10 часова продају појединачних карата за ову врло важну утакмицу нашег тима у регионалном такмичењу.

Цене појединачних карата за утакмице регионалног такмичења у актуелној сезони, а које ће важити и за све остале утакмице АБА лиге, су следеће:

ХАЛА АЛЕКСАНДАР НИКОЛИЋ (ДНЕВНЕ КАРТЕ)

ТРИБИНА А, Б, Ц, Д – 500
ПАРТЕР Б, ПАРТЕР 4 – 800
ВИП ЛОЖА – 1,800
ПЛАВА ЛОЖА – 1,500
БЕЛА ЛОЖА – 1,200
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 1. РЕД – 8,000
ПОЧАСНО МЕСТО БОЧНО 2. РЕД – 4,000
ПОЧАСНО МЕСТО 1. РЕД – 12,000
ПОЧАСНО МЕСТО 2. РЕД – 6,000

Карте за ову утакмицу продају се на свим продајним местима “Tickets” од четвртка у 10 часова (осим Делфи књижара), и онлине, док ће на благајнама хале “Александар Николић” карте бити у продаји на дан утакмице (понедељак) од 14 часова .

Улазак на утакмицу у понедељак биће омогућен свим власницима сезонских карата, свима који имају КОВИД пасош (који су вакцинисани), као и онима са потврдама попут брзог ПЦР теста и потврде да су прележали КОВИД вирус.

Ради лакшег и несметаног уласка у халу, који ће наш клуб обезбедити и посебним пунктовима за власике сезонских карата, моле се сви да припреме своје одштампане потврде и покажу их редарима на уласку у дворану “Александар Николић”.

Такође, КК Црвена звезда апелује на све да поштују све прописане здравствене мере Републике Србије, да носе маске у хали, поштују прописано одстојање, као и да због спречавања евентуалних гужви због процедуре, крену ка дворани нешто раније.

АБА лига јтд, 10.коло: Црвена звезда мтс – Цибона (понедељак 18 часова, хала Александар Николић).

The post Продаја појединачних карата за меч са Цибоном од четвртка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment