Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

„MaxBet sport“: Звезда доводи центра до 15. децембра

Црвеној звезди шкрипи у нападу. Још никако да прораде “хаубице”, Огњен Добрић је на “чекању”, а у последње време Остин Холинс игра коректно. Није реално да се очекује долазак бека-шутера, али биће нових играча на Малом Калемегдану.

Према сазнањима „MaxBet sporta“, до 15. децембра у Звезду треба да стигне центар. Остаје да се види да ли ће то да буде неко од оних са којима се већ преговарало или ће у питању да буде неки адут из рукава шефа струке Дејана Радоњића. Свакако се очекује долазак “петице”.

Долазак новог играча се, уједно, поклапа са чињеницом да у децембру истиче краткотрајни уговор Мајка Цирбеса са црвено-белима, што би требало да значи да ће ускоро да уследи растанак са немачким интернационалцем.

Јасно је да је Огњен Кузмић од старта сезоне један од најбољих играча и да је, ако је и било дилеме међу навијачима уочи почетка ове сезоне, високи Добојлија “зацементирао” место у тиму. Долазак новог центра би, вероватно, “одвео” Луку Митровића на четворку, али би по потреби и он имао минуте на позицији центра…

Од средине децембра Звезда добија новог центр…

(извор: maxbetsport.rs)
https://www.maxbetsport.rs/bice-pojacanja-zvezda-dovodi-centra-do-15-decembra-326722/?fbclid=IwAR0qbCrSo1BlXWtyLkSL3Ki-MRAEDrKavwjpsZZQMpgghgCMeCXurdZLi3c

Повезане вести

1 comment

Dragan дец 1, 2021 at 01:43

Hajde da vidimo i tog centra..konačno. Samo da ne bude opet „prazno obećanja“. Ali…šuter, šuter i šuter…Dobra odbrana je NEOPHODNA, ali osnov košarkaške igre je ubaciti loptu u koš! A mi po tom pitanju imamo najveće mučenike u istoriji kluba.

Reply

Leave a Comment