Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Црвена звезда – Спартак Ждрепчева крв 3:0 (1:0)

Фудбалери Црвене звезде савладали су суботички Спартак на стадиону „Рајко Митић“ резултатом 3:0 у оквиру 18. кола Суперлиге. Мрежу ривала начео је Милан Родић, а са два гола победу потврдио Ел Фарду Бен за велику радост Дејана Станковића.

Црвена звезда – Спартак Ждрепчева крв 3:0 (1:0)

Стадион: „Рајко Митић“, Београд
Гледалаца: 5286
Судија: Марко Ивковић
Стрелци: Родић 9`, Е. Ф. Бен 46`, 71`
Жути картон: Катаи (Црвена звезда).
Црвена звезда: Борјан, Гајић, Драговић, Ераковић, Родић (од 64. Гобељић), Петровић, Срнић (од 64. Станић), Иванић, Катаи (од 74. Крстичић), Бен (од 74. Лазетић), Павков (од 46. Фалко).
Спартак Ждрепчева крв: Дубљанић, Шимура, М. Богићевић, Иванчевић, Срећковић (од 81. Михајловић), Николић (од 81. Тодороски), Милошевић (од 58. Марчић), Видаковић, Бранковић (од 81. Шћепановић), Абрахам (од 52. Хрстић), Бијеловић.

Изабраници Дејана Станковића су од старта меча кренули директно ка голу противника покушавајући да убацивањима са бокова стигну до гол шансе. Већ у деветом минуту се исплатила иницијатива када је Бен перфектно извео слободан ударац, а Милан Родић се „поклонио“ у петерцу и сјајнон погодио. Само пет минута касније и Катаи је могао да се упише у листу стрелаца. Одлично је пробио по левој страни Катаи и правим „веле-слаломом“ кроз одбрану гостију изборио позицију и шутирао, али је голман успео да одбрани његов ударац и спречи промену резултата.

Све до 23. минута није виђена озбиљнија прилика, а онда је поново Катаи био у шанси да повиси резултат. Родић је сјајно пробио по левом боку и послао квалитетан центаршут у шеснаестерац, где је највиши у скоку био управо Катаи, али је његов шут главом завршио преко гола. Само минут касније, и Павков је опробао ударац. Након „одбијанца“ на ивици казненог простора, први је до лопте стигао Павков, и из прве „пуцао“ у даљи угао, али је голман гостујуће екипе успео да реагује и одбрани његов шут. У 30. минуту, поново је Катаи покушао да промени резултат. Након одбијене лопте, нашао се сам на двадесетак метара, и из прве волеј ударцем „опалио“, али је лопта отишла преко гола. Шест минута касније, и Гајић је могао да се упише у стрелце. Пробио је Гајић по десном боку и изборио позицију за шут и са ивице казненог простора „пуцао“ у ближи угао, али је чувар мреже гостију одбранио. Пред крај првог полувремена, запретили су и гости преко Абрахама, али је голман наше екипе Борјан одлично интервенисао, па се резултат није мењао.

Други део меча почео је још динамичније, а већ у 46. минуту виђен је нови погодак. Након одличне акције, Фалко је послао сјајну лопту у простор за Бена, који је стигао до ње и избио „очи у очи“ са голманом гостију, па му није било тешко да погоди даљи угао и дуплира предност црвено-белих. Наставили су да атакују изабраници Дејана Станковића и након гола, па је у 51. минуту и Иванић могао да се упише у стрелце. Примио је лопту на вици казненог простора, и дриблингом створио позицију за ударац, међутим голман је успео да одбрани. Ново узбуђење виђено је у 60. минуту, а прилику да промени резултат имао је Фалко. Изборио је позицију на ивици шеснаестерца и левом „опалио“ у ближи угао, али је голман уз крајње напоре успео да скрене лопту поред десне стативе. Уписао се Фалко у стрелце у 63. минуту, али је после интервенције из ВАР собе гол поништен због офсајда.

У 71. минуту меча, Бен се по други пут уписао у листу стрелаца. Након грешке гостујуће одбране, репрезентативац Коморских острва стигао је до лопте и само је спровео у празну мрежу за трећи гол наше екипе. Четири минута касније, и Драговић се нашао у прилици. Фалко је извео ударац из угла и послао добар центаршут на петерац, где је највише скочио управо аустријски репрезентативац, али је његов шут отишао поред леве стативе. До краја меча је и млади Лазетић могао да погоди, али са гол-линије је лопту избацио Иванчевић.

(ФК Црвена звезда)

Повезане вести

10 comments

Delije Sever Ns дец 1, 2021 at 07:11

Za veterana!Ti si jedna obična devojčica,a takve devojčice kao ti što si mi dobro karamo!Ti si kurton običan,slina,bala,devojčica jedna smrdljiva i lajava si ti koja se krije iza tastature a pravi veterani Severa to nerade i nekucaju takve komentare!Ipak si ti samo jedna devojčica uplakana i popišana!

Reply
Veteran Sever дец 1, 2021 at 09:09

Delija NS… šalio sam se… nemam nista protiv što se uvlačiš nekom ko te vređa, ponižava, naziva narkomanom, dripcom i budalom… verovatno voliš da budeš ponižavan… Uživaj.

Reply
Delije Sever Ns нов 30, 2021 at 12:16

Veteran jedi govna i idi kopaj kukuruze budaletino jedna!O čemu bre ti pričaš majmune jedan!Nikad,nikom se za života nisam uvalčio to moraš da znaš,ako nemaš nešto pametno da kažeš nemoj da pričaš gluposti.Demokracki je da se poštuje svačije mišljenje,pa i da se vređa u normalnim tonovima nije svačije mišljenje isto na njegov komentar moj je bio nije valjda da smo istim očima gledali istu tekmu,da je sudija mogao ništa nam nebi priznao u tome smo se složili i šta je tu sporno i uvlačenje majketi.Ajde bre niko te za ništa nije pitao i gledaj svoja posla i ne mlati praznu slamu vidi se da si neki bolesnik…Pročitaj kometar dobro pa tek onda nešto napiši a ne da lupetaš nebuloze.Nikad,nikom u životu ja se nisam povlačio,bojao i uvlačio!Uh gnjido jedna.

Reply
Veteran Sever дец 1, 2021 at 01:23

Uvlačenje je kao kašalj: koliko god da ga kriješ – ne možes ga sakriti. Provaljen si kao mala sisica i jadni uvlakač. Ti si zapravo zaljubljen u Krvavog…

Reply
Delije Sever Ns нов 28, 2021 at 23:31

Krvavi hvala bogu da se slažemo oko nekog kometara.Uživo sam bio na Mari izgledalo je da može svim igračima bi podelio crvene i poništio sve golove.Znači biće krvi do kraja prvenstva.

Reply
Veteran Sever нов 29, 2021 at 22:39

Šta se sada uvlačiš nekome ko te naziva narkomanom, budalom, dripcom??? Jel te nije bar malo sramota? Obraz i čast – šta to beše?

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 28, 2021 at 21:39

SUDIJA DANAS DA JE MOGAO PONIŠTIO BI SVE GOLOVE..NAJGORE SUDJENJE OD POČETKA PRVENSTVA

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 28, 2021 at 21:39

PO OBIČAJU BLISTAO SRNIĆ,GOBELJIĆ,KRSTIČIĆ.ITD

Reply
Delije Sever Ns нов 28, 2021 at 17:07

Svaka čast na još jednoj pobedi!Bakojoko,Živković,Dioni danas bili najbolji!Ja vama svima govorim na silne promašaje u dovođenju igrača mi ekstra guramo!Prosto začuđavajuće!Posle iscrpljujuće tekme u četvrtak danas smo rutinski ovo odradili…i opet taj Ben!Idemo dalje u nove pobede i uspehe.

Reply
Bata нов 28, 2021 at 18:38

Daj bože da grešim ali bojim se da če biti „džabe smo krečili“.Najveći krivci za verovatni gubitak titule su ipak Mrkela i Terzić pa tek onda Stanković.

Reply

Leave a Comment