Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Иванић: „Деца извукла најбоље из нас“

Везни фудбалер нашег тима Мирко Иванић није крио задовољство због још једног оствареног циља нашег тима и обезбеђеног пролећа у Европи, после јучерашњег дуела који су црвено-бели одиграли против Лудогореца на домаћем терену (1:0) и пред 20.000 малишана савладали бугарску екипу у оквиру 5. кола групне фазе Лиге Европе.

Предивно вече је иза нас, веома је битно што смо већ сад обезбедили такмичење у Европи на пролеће, али нећемо се овде зауставити, желимо да то буде Лига Европе и учинићемо све у последњем колу против Браге да тако и буде. Имали смо заиста доста проблема како са повредама, тако и са картонима због којих неки момци нису могли да буду у тиму, али и поред свега тога смо успели да остваримо оно што смо замислили. Мистер је задао захтеве, ми смо их испунили, а резултат је сам дошао – истакао је Иванић.

Осврнуо се Иванић и на невероватну подршку малишана са трибина.

– Црвена звезда је емоција, а деца су та која најискреније исказују осећања. Били су феноменални синоћ, чули смо их током целе утакмице, нису посустајали. Када нам они дају такву подршку, немамо право ни да размишљамо о умору и осталим проблемима, њихова енергија нам даје снагу да пружимо максимум и још једном су успели да извуку оно најбоље из нас. Показали су и против Каирата, као и сад како се навија за за вољени клуб, хвала им на невероватној подршци, а ми ћемо се потрудити да их и у наредним утакмицама обрадујемо, али и у неком будућем периоду поново угостимо.

Говорио је везни фудбалер нашег тима и о утакмици последњег кола групне фазе Лиге Европе, коју ће црвено-бели одиграти против Браге на гостујућем терену 9. децембра од 21 час.

Познато је како Црвена звезда функционише. У сваку утакмицу улазимо са жељом да победимо, тако ће бити и у Португалу – закључио је Иванић.

The post Иванић: Деца извукла најбоље из нас appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment