Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда: „Хвала децо!“

Фудбалери Црвене звезде славили су против бугарског представника Лудогореца резултатом 1:0 у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе, а велики удео у овој победи имало је преко 20 хиљада малишана који су свом снагом бодрили црвено-беле деведесет минута, и фантастичном подршком још једном носили наше играче до нове европске победе.

Да Црвена звезда не треба да брине за будућност када су у питању навијачи, јер су црвено-бели малишани још једном показали како се бодри Звезда. У великом броју су попунили трибине нашег стадиона и поново били дванаести играч у важној европској победи. Преко 20 хиљада наших најмлађих направило је невероватну атмосферу, која је многе подсетила на прелепу јулску ноћ и убедљиву победу над Каиратом. Тада су црвено-бели изборили пролаз у наредну рунду квалификација, а овог пута наши фудбалери успели су да обезбеде европско пролеће. Балони, транспаренти, шалови и дланови напрвили су фантастичну атмосферу и помогли да наш клуб испише нову страницу историје.

Енергија која је зрачила са источне и западне трибине Маракане, носила је чету Дејана Станковића током целе утакмице, а фудбалери су препознали жељу деце и у знак захвалности им поклонили победу. Као и утакмица против Каирата, синоћни меч још једном је показао колику армију навијача иза себе имају црвено-бели фудбалери, поготово оних најмлађих, који су фудбалску представу улепшали својим песмама посвећеним нашој Црвеној звезди. Малишани су дошли на стадион „Рајко Митић“ из готово свих крајева Србије, али и Републике Српске која је увек одисала црвено-белим бојама.

Интересовање деце било је огромно, а то говори и чињеница да су све до почетка утакмице пристизали препуни аутобуси из Ниша, Требиња, Врања, али и са Косова и Метохије и осталих градова широм наше земље и региона. Навијање је било феноменално, нарачоти у уводним минутима меча када је песмом наше најмлађе звездаше предводио водитељ Звезда ТВ-а Марко Мак Пантелић. Хладну новембарсу ноћ наши првотимци су украсили на најбољи могући начин – победом и на тај начин пружили успемене дечацима и девојчицама који гаје љубав према Црвеној звезди.

Шеф стручног штаба нашег клуба, Дејан Станковић, истакао је да је било предивно играти у синоћној атмосфери и захвалио се малишанима на фантастичној подршци. О атмосфери на стадиону је говорио и стрелац победоносног гола Мирко Иванић, који је и после меча са Каиратом истицао велику захвалност деци, а и овог пута Иванић се срдачно захвалио најмлађима и истакао велико одушевљење поводом синоћне атмосфере.

Малишани су испоштовали позив, и атмосферу додатно улепшали навијачким реквизитима, а сигурно је да подршка неће изостати ни у наредним мечевима нашег клуба. Хвала вам што смо на вашим крилима стигли до још једне европске победе и европског пролећа, и надамо се да ћете наставити да нас бодрите и подржавате и у наставку сезоне.

The post Звезда: „Хвала децо!“ appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

krvavi zvezdas-DE нов 26, 2021 at 21:09

hvala deci..i ovo bi trebalo trajno da ostane i da se sever sa n.arkomanima i k.rimosima zatvori jel te b.olesne b.itange nas unakazile

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 26, 2021 at 21:08

hvala deci..i ovo bi trebalo trajno da ostane i da se sever sa narkomanima i krimosima zatvori jel te bolesne bitange nas unakazile

Reply
Lazi нов 26, 2021 at 18:17

Tzv.navijače ne bi trebalo više ni puštati na stadion!!? Koji nam nanose više štete nego li koristi dok ih uprava pa i Stanković uporno hvale(zbog kojih mi „normalni“ ne možemo gledati)!!!?

Reply

Leave a Comment