Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Срнић: Заслужено смо победили

Фудбалери Црвене звезде савладали су Лудогорец резултатом 1:0 у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе. Један од актера вечерашње утакмице, Славољуб Срнић, изнео је утиске после битне победе наше екипе.

Деца су направила сјајну атмосферу на трибинама. Борили смо се до максимума и као што видите, мислим да смо заслужено победили. Данас смо дали све од себе, и поред бројних изостанака, ипак смо успели да остваримо циљ – истакао је Срнић.

Осврнуо се Срнић и на остатак екипе.

-Овде смо сви у служби тима, и у одређеним тренуцима сви дајемо максимум. Мислим да није битно ко је на терену, већ да остваримо свој циљ и боримо се за грб који носимо.

Дотакао се искусни фудбалер и наредног меча против Браге који нашу екипу очекује у последњем колу.

Ми смо Звезда и сигуран сам да нећемо калкулисати. Иако је све отворено идемо на победу. Три екипе се боре за пролаз и поред 10 освојених бодова, али ми идемо на победу – закључио је Срнић.

The post Срнић: Заслужено смо победили appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Bozidar Bole Stefanovic нов 26, 2021 at 00:56

Opet negativac! Pa sta bi to hteo! Covek je odradio veliki posa i u naval i u odbrani! Problem je sto ti nemas pojma o fudbalu! Mi ono sto imamo,imamo! I drugi igraju fudal Koli ko imamo odlicni smo! U Portugaliji cemo igrati bar nereseno i eto nas tamo gde treba!

Reply
krvavi zvezdas-DE нов 25, 2021 at 23:46

SRNIĆ JE BIO NAJBOLJI..IMAO JE JEDAN CENTARŠUT IZ KORENERA U DRUGI KORNER..ZAISTA BRILJIRA..ŠTETA ŠTO MU ISTIČE UGOVOR I NADAM SE DA ĆE POTPISATI DUGOROČAN UGOVOR NA 5G JEL JE BUDUĆNOST KLUBA,MLAD,PERSPEKTIVAN I NA NJEMU SE MOZE ZAISTA PROFITIRATI

Reply
Delije Sever Ns нов 25, 2021 at 23:19

Dečko svaka ti čast,od prvog dana si uvek ostavljao srce na terenu a takve kao ti Delije cene i vole.Sve si rupe zatvarao i nikad nisi reko nemogu i neću da igram.Sve što može si igrao na terenu i svako dobro ti želimo!Još jednom živ bio bratko!

Reply

Leave a Comment