Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда обезбедила европско пролеће

Фудбалери Црвене звезде играју још једну сјајну сезону, о чему сведочи то да су већ крајем новембра успели да озбеде „презимљавање“ у Европи.

Након пет одиграних кола, Црвена звезда се налази на првој позицији групе Ф са 10 освојених бодова. Пројектил Иванића донео је нову победу нашем тиму, чиме је дефинитивно и обезбеђено европско пролеће. Тријумфовала је Црвена звезда резултатом 1:0 над Лудогорецом, док се меч између Мидтјиланда и Браге завршио 3:2.

Ситуација на табели је таква да су иза нас: Брага са девет, Мидтјиланд са осам и Лудогорец са два бода. Осим бугарског шампиона, све три екипе су у игри и тек у последњем колу ће се знати ко ће са првог места проћи даље директно, ко ће са другог одмерити снаге против трећепласираних из групне фазе Лиге шампиона и ко ће у Лигу конференција.

Пред нама је још једно коло и гостовање Црвене звезде екипи Браге које је на програму 9. децембра од 21 час. Победом у том мечу обезбедили бисмо прву позицију. У случају ремија, обезбедили бисмо друго место, а можда и прво у случају да Мидтјиланд не победи Лудогорец у Бугарској. Оно што не бисмо желели да видимо је пораз нашег тима, али и у том случају би могли да завршимо другопласирани, уколико Мидтјиланд не би савладао Лудогорец у Бугарској.

Ипак, знајући менталитет Дејана Станковића и фудбалера нашег тима, ништа се неће препустити случају, већ ћемо желети да сами одлучимо о својој судбини

The post Звезда обезбедила европско пролеће appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE нов 25, 2021 at 23:42

JEL PROLEĆE U ONU TREĆU LIGU..KAKO SE ZOVE KUP LILIJANE RONKETI….hahaha

Reply

Leave a Comment