Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Кадети бројали до девет

Најубедљивију победу у досадашњем делу сезоне остварили су наши кадети које са клупе предводи Слађан Николић савладавши крушевачки Напредак резултатом 9:0 у оквиру 15. кола првенства. По два поготка уписали су нападачи Матеја Бубањ и Андреј Шкобаљ, као и плејмејкер Матеја Радоњић, а испратили су их Јован Мијатовић, Стефан Миладиновић и Алекса Цветковић са једним голом.

Црвена звезда – Напредак 9:0 (3:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Урош Бакић.

Стрелци: Бубањ у 13. и 14, Мијатовић у 44, С. Миладиновић 55, Шкобаљ у 62. и 76. и Радоњић у 73. и 83. и Цветковић у 90. минуту.

Црвена звезда: Ј. Миладиновић, Недељковић (од 78. Илић), Д. Ђурић, Ђокић, Каришик, Цветковић, С. Миладиновић (од 78. Милошевић), Шљивић (од 65. Петровић), Бубањ (од 58. Шкобаљ), Радоњић, Мијатовић (од 58. Димитријевић).

Напредак: Марковић, Пејчић (од 10. Козић), Цветковић, Михајловић (од 28. Тодоровић), Настић, Гајић, Карић, Томић(од 65. Ивезић), Зековић, Трајковић, Добросављевић (од 80. Јовановић).

Наставили су црвено-бели бисери серију добрих резултата, а питање победника практично је „блиц-кригом“ решио најбољи стрелац лиге – Матеја Бубањ, иако је претходно Шљивић могао да начне мрежу ривала када је из слободног ударца прописно намучио Марковића. Прво је Бубањ у 13. минуту погодио са беле тачке након што је дефанзивац гостију играо руком, а онда је и минут касније одузео лопту штоперу Напретка и за два минута успео да постигне два гола. У наставку се играло мирно све до краја првог полувремена када је Радоњић послао једну фантастичну лопту иза леђа одбране, што је одлично „намирисао“ Јован Мијатовић који је сјајно истрчао и погодио даљи угао Марковићевог гола.

Серија голова настављена је у другом полувремену. Играо се 55. минут када је Мијатовић прошао по левом боку и оштром лоптом пронашао Миладиновића који је без проблема проследио у мрежу. Одмах по уласку у игру, показао је талентовани Андреј Шкобаљ какав осећај за гол има. Радоњић је гађао са дистанце, голман Напретка је неспретно реаговао, а Шкобаљ послао лопту у мрежу. Наплатио је и Радоњић сјајну партију голом, када се добро убацио на леву стативу после центаршута Миладиновића у 73. минуту. Нису ту стали наши бисери, а три минута касније поново је Шкобаљ био тај који матира Марковића.

До краја меча, Радоњић је успео још једном да се упише у стрелце у 83. минуту на асистенцију Милошевића којем је ово био деби у нашој кадетској селекцији. Коначан резултат и тачку на меч ставио је Цветковић у надокнади времена после проигравања Шкобаља.

The post Кадети бројали до девет appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment