Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Катаи: „На крилима деце до позитивног резултата“

Црвена звезда ће у четвртак од 18 часова и 45 минута угостити Лудогорец у оквиру петог кола групне фазе Лиге Европе. Неко ко је недавно против Младости предводио наш тим до победе хет-триком је Александар Катаи, а прекаљени дриблер верује да ћемо се сви заједно радовати у четвртак.

Свесни смо важности утакмице против Лудогореца и даћемо наш максимум да све протекне у најбољем реду што се тиче игре и резултата и да се после меча радујемо. Нећемо играти пред испуњеним трибинама, али поново ћемо имати подршку деце која су била феноменална против Каирата. Баш тада сам одиграо једну од најбољих партија ове сезоне, надам се да то може да се понови против Лудогореца. Све у свему, максимално смо усмерени на утакмицу и једва чекамо почетак – почео је Катаи

Респектује Катаи нашег ривала, али свестан је да је за Звезду битно да се оствари позитиван резултат.

Добро их познајемо, не тако давно смо играли против њих у Бугарској и победили. Добра су екипа, не смемо да се опустимо због тога што смо их савладали пре месец дана. Битно нам је да остваримо позитиван резултат, бод би нам обезбедио презимљавање, а победа би нас приближила томе да осигурамо друго место. Ипак, идемо меч по меч, иза нас су две победе, на прави начин смо започели мини-циклус и желимо тако да наставимо. Још једном, позвао бих све малишане да дођу на утакмицу и пруже нам подршку која ће нам бити од изузетне важности – закључио је Катаи.

The post Катаи: На крилима деце до позитивног резултата appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment