Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци тренирали у Италији

Црвено-бели јуниори су одрадили тренинг на терену локалног клуба у Понтедери, последњи пред утакмицу са Емполијем која ће бити одиграна сутра од 19 часова.

Изабраници Марка Неђића су стигли у току данашњег дана у Италију и после поподневног одмора који је био обавезан након пута, упутили су се ка терену локалог клуба у Понтадери где су одрадили последње припреме пред реваш меч који их сутра очекује. Омладинци нашег клуба су на терен стигли видно расположени и спремни да дуготрајне припреме за овај важан меч приведу крају. Тренирали су црвено-бели момци по нешто хладнијем, али пријатном времену и без сумње могу бити задовољни урађеним с обзиром да је тренинг протекао у најбољем реду без најављене кише.

Одмах по изласку на терен са природном подлогом наши играчи су започели са загревањем које је предводио кондициони тренер. Истрчавали су кругове изабраници Марка Неђића, а затим прешли на увежбавање пас игре и играње шеве. Тактички део припрема за меч црвено-бели су одрадили у Београду, а наш стручни штаб је на тај начин желео да онемогући екипи Емполија да дођу до информација о начину на који ће омладинци Црвене звезде одиграти сутрашњи меч. Шеф стручног штаба Марко Неђић неће моћи да рачуна у реванш мечу на повређеног Марка Ћурића, Александра Кахвића, као и Стефана Маринковића и Виктора Радојевића који због повреда нису допутовали у Италију чиме су наши омладици знато ослабљени. На самом крају тренинга црвено-бели јуниори су увежбавали извођење једанаестераца, а затим се упутили ка хотелу, где их после вечере очекује заслужени одмор.

The post Омладинци тренирали у Италији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment