Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Неђић: „Десетковани смо, али идемо на победу“

Шеф стручног штаба наше омладинске селекције Марко Неђић изнео је очекивања од реванш дуела другог кола Лиге шампиона за младе који ће његови изабраници у Италији одиграти против екипе Емполија сутра од 19 часова.

Идемо у Италију да се надигравамо са доста ослабљеним тимом, чак четири играча из прве поставе неће моћи да буде у саставу. Кахвићу је на тренингу испало раме, Радојевић има повреду зглоба, голман Маринковић проблем са мишићем, Ћурић је оперисан. Идемо да се надигравамо са Емполијем, иако смо доста млађи и ослабљени, нема простора за изговоре. Желимо још једном да покажемо Црвену звезду у правом светлу, како год да се заврши утакмица, који год резултат био на крају поносан сам на ову децу јер играју у конкуренцији са старијима и у првенству у којем постижу сјајне резултате као и у Европи, нема шта да им се замери – истакао је Неђић.

Резултат у првом мечу је био нерешен (1:1), а Неђић истиче да се у Италији игра нова утакмица и да верује у црвено-беле момке и поред многобројних проблема који су их задесили.

Похвалио бих цео стручни штаб на озбиљном раду, одрицању од свега, као и децу на слушању и испуњавању захтева. Ми смо Звезда увек идемо на победу, све је могуће. У првој утакмици је био нерешен резултат, у Италији ће се одлучивати. Сигурно нећемо одступати од наше игре и наших замисли, желимо да се прикажемо у што бољем светлу – закључио је Неђић.

The post Неђић: Десетковани смо, али идемо на победу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment