Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци допутовали у Емполи

Омладинци Црвене звезде ће у уторак од 19 часова гостовати Емполију на стадиону „Карло Кастелани“ у оквиру реванш меча Лиге шампиона за младе, а Марко Неђић је на пут повео 19 фудбалера.

На списку су: Богдан Маринковић, Никола Борјан, Стефан Лековић, Стефан Мелентијевић, Огњен Мимовић, Братислав Марић, Алексеј Вукичевић, Никола Пантић, Михајло Милосавић, Марко Стојановић, Урош Бранковић, Лука Лечић, Лука Бошковић, Павле Огњеновић, Немања Видојевић, Лазар Ђурић, Стефан Пиргић, Мирко Николашевић, Давор Ракић.

У Београду су због повреда остали Стефан Маринковић, Виктор Радојевић, Марко Ћурић и Александар Кахвић, тако да ће наши омладинци заиста бити десетковани пред реванш са италијанским тимом.

Капитен наших јуниора Стефан Лековић је одиграо сјајан меч на Бановом Брду и знајући да је Емполи јак противник истиче да ће Звезда ићи на победу.

Дуго смо исчекивали меч, још од прве утакмице која је одиграна у Београду. Добро смо се припремили, али нећемо имати подршку неколико веома битних и добрих играча који су окосница нашег тима. Међутим, тренер Марко Неђић има поверења у све нас и мислим да ће сваки саиграч дати максимум на терену. Очекивања су приступимо мечу на прави начин од првог судијског звиждука, организовано као што је то изгледало у Београду. Жеља и мотивација свих фудбалера на терену мора да буде изнад лимита. Испунићемо све захтеве у пољу на које нам је скренуо пажњу стучни штаб, анализирали смо ривала и знамо на шта тачно треба да будемо фокусирани. Као и увек играћемо нападачки фудбал, ићи ћемо на победу и пролаз, јер у то чврсто верујемо – рекао је Лековић.

Црвена звезда и Емполи су ремизирали (1:1) у првом мечу одиграном на стадину Чукаричког. Црвено-бели су повели поготком талентованог Марка Стојановић, док је италијански представник изједначио резултат са беле тачке.

The post Омладинци допутовали у Емполи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment