Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Омоижуанфо: „Мислим да ћу моћи много да допринесем“

Фудбалери Молдеа у сам финиш норвешког шампионата улазе са пет бодова мање у односи на актуелног лидера Бодо/Глимт. Два узастопна пораза у 23. и 24. колу националног шампионата од Стромготсета 0:6 и Бодо/Глимта 0:2 извесно је коштаће екипу са запада Норвешке пете шампионске титуле у историју клуба (последњу су освојили 2019. године).

Ипак, један од фудбалера Молдеа, Охи Омоижуанфо врло је близу звања најбољег стрелца норвешке „Елитесериен“. Норвежанин нигеријског порекла до сада је постигао 24 првенствена поготка, а прате га Томас Лене Олсен фудбалер Лилестрема који је противничке мреже тресао 22 пута и Ветон Бериша играч Викинга који се тренутно налази на „коти“ 20.

Добро је позната чињеница да Омоижуанфо од 1. јануар 2022. године постаје фудбалер Црвене звезде, а претходних дана се овај фудбалер говорећи за норвешке медије осврнуо и на предстојећи период када ће обући црвено-бели дрес:

– „Свиђа ми се начин на који Звезда игра. Мислим да ћу моћи много да допринесем. Добијам много лепих порука од Звездиних навијача и једва чекам да заиграм и постижем голове за такве навијаче.“

Повезане вести

Leave a Comment