Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоЏудо

Звезда брани дуплу круну

Џудисти Црвене звезде у потпуности су спремни за још један празник џудоа, Суперлигу Србије и Екипно првенство Србије за жене. Међу најбољим тимовима наше државе, Звездини борци и Звездине даме овог викенда бране титулу у мушкој и женској у конкуренцији .

Протекле сезоне, на жалост свих љубитеља овог олимијског борилачког спорта, због добро познатих разлога, пандемије вируса Ковид 19, изостао је традиционални спортски догађај како на домаћој али и међународној сцени. Ипак ове сезоне, опет ћемо уживати у мајсторијама најбољих српских џудиста додуше овога пута у знатно промењеним условима, све због актуелне епидемиолошке ситуације.

Поштујући све мере прописане од стране Владе Србије и Кризног штаба, Џудо савез Србије спроводи несметано сва такмичења према важећем календару, а сви који желе да уживају у врхунском џудоу то могу преко онлајн платформе која је активна за свако такмичење као и преко официјелног yоу тубе канала Џудо клуба Црвена звезда. Тако ће бити и током викенда када на борилишта вождовачког храма џудоа излазе најбољи клубови у женској и мушкој конкуренцији.

Према распореду Суперлиге, у суботу од 9 часова снаге ће одмеравати сениори из 14 клубова и то браниоци титуле, наша Црвена звезда (Београд), затим Партизан (Београд), ОЏК Београд, Раковица (Београд), Жандармерија (Београд), 6. Обреновац (Београд), Славија (Нови Сад), Партизан (Нови Сад), Омладинац (Степановићево), Цемент (Беочин), Пролетер (Зрењанин), Борац (Нови Сад), Кинезис (Ниш) и Ниш (Ниш). У оквиру првог дана Суперлиге Србије предвиђено су сви мечеви до полуфинала као и плаyоут борбе. У недељу на програму су полуфинални и финални дуели у Суперлиги Србије када ће бити познат и нови шампион Србије у најјачем клупском џудо такмичењу.

У недељу на борилишта излазе даме у оквиру Екипног првенства за жене. За титулу најбољег клуба такмичиће се наше даме из Љутице Богдана 1а које бране трон -Црвена звезда (Београд) као и Партизан (Београд), Вождовац (Београд), Славија (Нови Сад) и Локомотива (Вршац).

The post Звезда брани дуплу круну appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment