Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Једанаеста победа кадета

Млађе категорије Црвене звезде су у викенду за нама оствариле укупно пет победа у оквиру својих шампионата. Црвено-бели кадети су забележили једанаести узастопни тријумф и на тај начин потврдили прву позицију на табели, док су млађи пионири нашег тима обезбедили титулу јесењег првака лиге.

Кадетска селекција Црвене звезде је савладала Младост из Лучана на теренима наше Омладинске школе са 3:0 у оквиру 13. кола шампионата. Први погодак за наш тим постигао је суперталентовани Матеја Бубањ, а победу су головима потврдили Стефан Миладиновић и Јован Мијатовић. Овим тријумфом су изабраници Слађана Николића потврдили своју сјајну форму и забележили једанаесту узастопну победу у Кадетској лиги Србије. Кадети Графичара су ремизирали против Напретка из Крушевца (0:0) на домаћем терену у оквиру 13. кола првенства. Иако су изабраници Владимира Сандуловића били много бољи ривал на терену и стварали више шанси, нису успели да освоје сва три бода на овом сусрету.

ТАБЕЛА КАДЕТСКЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ, 13. КОЛО:

1.Црвена звезда, 33 бодова, гол разлика 44:17

2.Војводина, 30 бодова, гол разлика 36:8

3.Партизан, 30 бодова, гол разлика 41:16

—-

5.Графичар, 20 бодова, гол разлика 27:12

СТРЕЛЦИ: Матеја Бубањ (16 голова, Црвена звезда), Стефан Видаковић (8 голова, Графичар), Стефан Радујко (5 голова, Графичар), Стефан Миладиновић (6 голова, Црвена звезда).

Млађи омладинци Црвене звезде, које са клупе предводи млади тренер Немања Јокић, су савладали на домаћем терену екипу Синђелића са 2:0. На овом сусрету се највише истао брзоноги Иван Никчевић који је са два поготка био непремостива препрека дефанзивцима противничке екипе.

Млађи кадети Црвене звезде победили екипу ИМТ-а на теренима наше школе са 9:0. Наши бисери су приказали феноменалну игру и у сваком сегменту надмашили противника. Ефикасност је била на сјајном нивоу, а голове за наш тим постигли су Илић, Тошић и Максимовић у два наврата, док су по једном мрежу ривала затресли Мишић, Катанић и Жагар. Млађи кадети Графичара ремизирали су са екипом Синђелића резултатом 2:2. Упркос доброј партији и великој жељи за победом, изабраницима Лазара Јаничића је недостајало мало среће да упишу нова три бода. У нашем саставу голове су постигли Алек Рамадани и Димитрије Николић.

Пионири Црвене звезде су поражени од вечитог ривала минималним резултатом на гостујућем терену у оквиру 12. кола шампионата. Иако су изабраници Милорада Вилотића добро ушли у меч и били бољи ривал током већег дела утакмице, нису успели да остваре позитиван резултат на овом сусрету.

Млађи пионири Црвене звезде су салвадали Синђелић са 5:3 на гостујућем терену. Овим тријумфом су фудбалери Марка Петровића наставили серију сјајних резултата и обезбедили титулу јесењег првака. Голове за наш тим су постигли Журић, Јокић, Дамјановић, Петковић и Спасојевић.

Петлићи Црвене звезде су веома убедљиво савладали екипу Оле-а резултатом 10:0. Публика на терену иза југа Маракане уживала је у бравурама изабраника Милана Савковића који су убедљивом и директном игром потпуно заслужено победили. Најистакнутији у црвено – белој екипи били су Милвуд са три поготка, као и Видић са два гола, а погађали су и Димитрије Адамовић, Павле Адамовић, Јовановић и Василић. Петлићи Графичара су поражени од вечитог ривала са 3:1 на гостујућем терену. У веома неизвесној утакмици изабраници Дејана Шиљковића су одиграли одличан меч, што је истакао и сам тренер наших бисера, али је недостајало среће наш тим избори позитиван резултат на овом сусрету. Једини гол за Графосе постигао је Пјановић.

The post Звездини бисери – Једанаеста победа кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment